|
|
|
hayalinizde olmak istediginiz ve yapmak istekleriniz neler var.? |
hepinizie yardimci olmaya calisicam ne istiyosaniz ben verim  istisnalar haric. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. ainesi istir kisinin lafa bakilmaz deyip basssssssss gazaaaaaaaaa derim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kim tutar seniiiiiiiiiii. aslinda benim bir istegim vardi ama gerceklestiremeyecegini bildigim icin yazmadim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaa girgirmi sadece isteginiz var?olsun hadi onuda alalim bügünlük ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevil senin isteklerini katir cekmez ben nasil yerin egetirim söylesene ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh valla onu bende özledim ama önden öncecime shörderi getirmek lazim oyunuzu bana verin bende onu getirim ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen sevilin isteklerini yerine getir hammalligini ben yaparim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok benim istegimi yapamaz arada ücüncü sahis var cünkü ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazin abi yani kac yasina geldiniz oy verdiniz bu almanlara sanki size bedava parami dagitti allah allah belkim ben olmasam surdacima birisi cikar derki eset kardes ben senin bu istegini yaivericem garim süle bakim sen ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm kardesim .bu gercekten istedigine eminmisin ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu nezaman alabilirsin arkadasim biliyinmi ancak dünyada seriat hakim oldugunda yani olucakta biliyormusun bu herkes dükkanini acik birakacak gece gündüz isteyen gidip isdedigini alip parasini kasaya birakip cikicak olmayan parasida gercekten kalmicak ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim istedigim tekli, ama yürekli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toplarla isim olmaz biliyormusun sevil senle su konusmalrini duydukca esimi bir baska seviyorum iyiki vardir .herne durum olursa olsun senin sayende birkez daha esime sonsuz minnetarim .iyiki onla yasiyorumm.hele simdi senle konustugumda daha cok.peh ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yazmiyayim, yazarsam sevil beni kursuna dizer. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tüh neysem ilerde birgün türk siyasesinde görürsenin ozamancik beklerim kerdes ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne haliniz varsa görün  tavsiyem bu sevilden uzak dur vukuatli o ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zamanin birinde baliklarla yarisirken su icersinde tepe taklak gitmistim odru budur daha bana sörfün hertürlüsü yasak abi ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yani vukuat raporlarini senmi tuttun? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benden duymus olamyin bu sevil deli ha. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benden duymus olamyin bu sevil deli ha. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!