|
|
|
Yurtdışında yaşayan Türkler, aşkı Türkiye\\\'de arıyor |
ama atladıgınız bişi var  hıc bır sey eskısı gıbı deıl.Sanmıyorum kı son yıllarda tryeden okumus meslek sahıbı ınsanlar yurdısına gıtsınler,trye eskı trye deıl arkadas ınan bana ve bır sure sonra cok daha da ıyı olacak ıns. tamam eskıden bır avrupa sevdası vardı ve benımde sahsı olarak onlarca akrabam var ve bende kac defa gıttım gordum bılıyorum ordakı yasantıyıda. ve bır ıtıraf almanyanın en guzel kızınıyla evleneceksın ama robot gıbı de calısan deseler asla kabul etmem  he tabı burda sahısları konusmuyoruz ama ınsanlar ıcın kultur farkı cıdden sorun ve bunun da avrupada yasayanlar oldukca farkındalar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama atladıgınız bişi var  hıc bır sey eskısı gıbı deıl.Sanmıyorum kı son yıllarda tryeden okumus meslek sahıbı ınsanlar yurdısına gıtsınler,trye eskı trye deıl arkadas ınan bana ve bır sure sonra cok daha da ıyı olacak ıns. tamam eskıden bır avrupa sevdası vardı ve benımde sahsı olarak onlarca akrabam var ve bende kac defa gıttım gordum bılıyorum ordakı yasantıyıda. ve bır ıtıraf almanyanın en guzel kızınıyla evleneceksın ama robot gıbı de calısan deseler asla kabul etmem  he tabı burda sahısları konusmuyoruz ama ınsanlar ıcın kultur farkı cıdden sorun ve bunun da avrupada yasayanlar oldukca farkındalar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben arastırmanın yalancısıyım  ama banada mantıklı geldı bu arastırma. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani cok genis capli tartisilir bu, dedigim gibi kisiden kisiye degisir bazilarimiz caga ayak uydurmuyor diyelim hala eskilerde, bazilarida cok ileri görüslü
herkesin hakkinda hayirlisi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla barıs kardes bu soruyu kızlara sorsan daha ısabetlı yanıtlar alıcagına emınım  bana kultur farkları nıs sorarsan cevap arstırma sonucunda derım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yurtdışında yaşayan Türkler, aşkı Türkiye\\\\\\\'de arıyor |
evet herkes ıcın hayırlısı ALLAH tan. tskler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o bahsettıgınız bayan dahıl hepımız ınsanız hata yapabılırız kardes. ve sımdı bu yazdıgın acmıs oldugum topıctekı arastırmanın dogrulugunada bır yerde destek oldu sanırım kultur catısması ıstemıor ıste ınsanlar ve tercıhlerını ona gore yapma taraftarları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak kardes anlasalım asla ne senı ıncıtmek nede burdan baska bır arkadası kırmak deıl bu yazımdakı nıyetım; sımdı senın yazından anlıyorum kı herkes refah ıcınde almanyada oylemı.??asla deıl bırebır tanıdıgım pek cok esım dostum var orda ve kendı işini yapmayanlar hep sıkayetcı ortak dedıklerı su;burda calısmadan devletın sadak gıbı verdıgı parayla yasıyor ve surunuyoruz maalesef trye yede gıdemıoruz orda devletın verdıgı bısıde yok daha kotu oluruz dıorlar ama burdada besıncı sınıf vatandas muamelesı gormek zorumuza gıdıor dıyorlar..
calısanlara gelınce;kuenlerım var 16oo euro maas alıorlar bı hesap yapıorlar ay sonuna gelmek cambazlık kadar zor.gece gunduz calısıorlar hele evde tek kısı ıse calısan adamın hayatı bıtıor saglık sorunları baslıor falan.yanı uzar gıder bu ama gercekcı olmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sımdı burda bırı de cıkar trye de yasayan bır erkek sorarsa;avrupadakı kızlar bızı begenmıor ben ne derım kardes solesene  yanı konu kultur farklılıkları  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ıste sorunda bu ya kımse kendı yagında kavrulmak ıstemıor baksana trye dısında dısında yasayan ınsalar kultur farkı olmasın dıye ask ve arkadaslıkta tryeden arayıs ıcerısıne gırıor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kırılmak derken estfr kardes ben asla kırılmam ancak bazı arkadaslar yanlıs anlarda avrupadakı yasayan ları kucumsuyorsun falan gıbı derler dıye demıstım.. ve evet sonucta avrupa ve trye sartları su an ıcın cok farklı bazıları lux arabalara bıner ıssızlıkle gecınır orda ,tryede de bazıları aynı sekılde var ne iş yaparlar kımse bılmez ama yasantıları lux ıste  neyse konuyu farklı boyuta cektık sanırım ancak bu arastırma bence cok mantıklı geldı sızı bılmıyorum da ınsanlar uzun surelı bırlıktelıkte kultur ayrısması yasamak ıstemıorlar ıste. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkesın kendı tercıhı sonucte ve bızlerede saygı duymak yakısır ınsanlar öle yada bole mutlu olsunlarda gerısı onemsız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklısınız aynen katılıyorum yazdıklarınıza ve sohbet ıcınde tskler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yurtdışında yaşayan Türkler, aşkı Türkiye\'de arıyor |
Evlilik değil, uzun süreli ilişki arıyorlar. Hangi ülkede yaşarsa yaşasın, yurtdışındaki Türkler, uzun süreli ilişkiyi evliliğe tercih ediyor. Kimi kendini evliliğe hazır hissetmiyor, kimiyse uzun süreli bir ilişkiyi evlilik için ön koşul olarak görüyor. Evliliğe en uzak duranlar ABD’de ve Rusya’da. ABD’deki Türklerin % 72’si, Rusya’daki Türklerin %74’ü evlenmeye hazır değil. ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yurtdışında yaşayan Türkler, aşkı Türkiye\'de arıyor |
yurtdisinda yasayan biriyim ama aski hicbir zaman tr´de aramadim; belkide orda kisilere güvenim omadigimdan... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!