|
|
|
Happy Birthday yaban-gulu:) |
hmmmm bi pilaninmi var yoksa  yok be..tirsma sepgo..birsey yapmaz o ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz farkli bir dogum günü parcasi söyle sözleri var your my heart your my soul diye basliyor COK GÜZEL AMA SEPIYE COK YAKISIYOR HER duymamda gözlerim doluyor desem az bile ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi söylemisim dimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehmmm sey... acil isim cikti..ich muss für die nächsten 3-4 Monate das Land verlassen..belkide hic gelmem  hehe ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CANIM SEN BENI BIR PROFILINE AL hele ayrintilari orda sana aciklarim ) SEPI burdayken olmiyor sekerim hemen radyoda sikayete basliyor göriyom herseyi diye ) ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utandi gi cit vermiyor susturdum sanirim hahah oleyyyyyyyyyyy nihayet son söz onda degil oh be  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamuflah yaprim hic tanimassin  ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alooooo sushi...bak intikamimi sanada uygularim ona göre  lütfen ama lütfen diyorum ..ardimda is cevirme yahu  ben magdur ve masumum ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hö o zaten benim ayni tipim be...saclari sadece beyaza boyamak istiyordum ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyzacim  yok ..gerci ben sanmisdimki baska birsii kesin acmisdir diye...önce söyle bi gezindim ve sok oldum  kims eböyle forum tanilmis birne acmamis diye..sorna tabiki gerisi bize dütü  yapdigim sadece ahtirlatma  neysme arkadaslar bana müsade.) sizlere bol sohbetler dilerim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet farkettim sorun var yine sitede özelden yazilmiyor canim fark ettim tamam kein thema sen bak isine hahah biz kacmiyozya sonrada sohbet ederiz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!