|
|
|
Happy Birthday yaban-gulu:) |
evet canim benim yanimda hahaa kiz bi aksam o cakmadan gel hemi cok komik oluyor gülmekden öliyom ben ama bak haberi olmadan sen gizli gel söyle 30 40 sarki iste birden ahhaha biraz mesgul olsun acemi djyimiz bak cezasini öylede yapabilirsin hahaha sepi damar sarkilara dayanamiyor meno deyip duruyor sen ona bol bol müslüm orhan baba iste hahaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha roma isterse uzayda olsun sorun yok diyorsun 
amacim neyse sonucta olur yani hahahaha ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda o tekide yeterliydi qayseriliyim demen tamamiyle herseyi anlatiyordu  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tüyü suratinda yeni bitmis gencoglanlara uygula sen bu istek parcani canim.....hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ne güzel oldu hahahha ay sepi bide konusur sana hehe ama olmiyor böyle diye hahaha bak katilirsin gecen ben kimi istemistim ha sahi dur kiracin yasamam artik parcasini iki defa cal dedim arka arkaya bu sandalyeden atlicakti anla yani sen ona bir ferdi veya müslüm vater isteyince artikin ne hale gelcegini kendin hesapla canim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam ben susuyorum artikin yoksa kafama dogru birseyler gelecek gibi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha,demek beni istiyorsun......iyi oldu bunu biliyor olmam !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
google a gir,google-bilder......suchen : rafael verga
bak bi bakalim, bu muydu ali rizan.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence sen onu atamazsin kiyamazsin o papuclara  
sen atsan atsan bundan varsa onu atarsin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saclarini boyar be kiz,yeter ki sen iste....hehehehe
valla ben de unuttum,gitti.....kimdi,neydi. artik bununla idare ediver  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz kamyon takozu, kac ay oldu beee adami sana yollayali....ben dün aksam ne yedigimi mi biliyorum sanki ?
hehehehhee ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demek ki gözün gercekten de bende yaaws.....ali riza yi bile unuttuguna göre
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende merak ediyorum kim bu yabangülü diye.
iyiki dogmussun nice mutlu saglıklı yıllara hadi bakalım. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle demek istemedim öyelde demedim aslında. benimki biraz fazla merak hepsi bu ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay özür yahu  henüz 67 idin dimi  hehe ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecazi  yok benim büdcem sadece buraya kadar yetti  dogum günü pastasini yaban kendisi halledecekmis  artik yemek isteyecegini bilemme yani ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi sepi cekinme kiza dün gece dogum günü sarkisi hazirliyordun radyoda ne cabuk unutdun simdi kizdirma kizani  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pff cok duyduk..kimse basa cikamdi benimle ahlen hehe ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a evet canli cali söylemisdim dimi sarkisini ama yazikki o yokdu  eine wiederholenug gibt es nicht mehr ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!