|
|
|
Happy Birthday yaban-gulu:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ve nice güzel yaslara ...... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oyyy Oyyyy , Yabangülü Bugün doğdu demek , Doğum Günün Kutlu Olsun Mutlu Ol
Senelerceeeeeeee Sana Boncuktan Kuş Yaptım Konacak Pencerene 
 ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sepii Doğum günü organizeyi sen yaptın madem , Doğum günü Pastasından Böyüüük bir dilim isterim ona göre   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogum günün kutlu olsun daha nice güzel yillara ailen ve sevdiklerinle birlikte girmen dileklerimle nice yillara...
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce .... iyiki dogdun YABAN-GÜLÜ ----- Yenildim...aç kapını yalnızlığım, ben geri geldim... :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni yasinin yeni ali riza lar karsina cikarmasi dilegiyle.....tüm sevdiklerinle güzel bi yil diliyorum sana..... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok cok cok tenküler ettim ama sanki bu pastadan sekeri kismisisn gibime geldi  
bak iste 20 ye girdiysen gerisi gelir 30 a merdiveni dayamissin sen artik 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
face o t-shirtten banada bir tane yollasana ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda bastirip bastirip satmak lazim,di mi !? iyi is yapilir beee.....iyi fikir verdin simdi bana bak !
yapacam,satacam,köseyi dönecem, estetiklerle 25 yasinda gösterecem kendimi ve yaban i kapacam....
hahahahahahhaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hediyen mi !?
gel al,seni bekliyor....ayagina getirecek degilim ya bu yasimda...
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende öyle düsünüyordum 20 li yillarimda ama birde baktimki su gibi gecmis gitmis 
tabi tabi sagligimizi düsünüyormus suna kisaca qayseriliyim desene ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim döfme onu giiiii der arme dün gece möhüm isleri vardi bize yayin yapti sagolsun djlik yapti hem biliyorsunya erkekler iki isi ayni anda yapamiyor o yüzden malesef seni unutmus ama bak illa döfceksen topuklu terliklerini kullanma düz tabanlilari al bi zahmet kafasina cok vurma emi hem garibim bilmiyor aylikda vermiyom yaptigi ise ama cok özeniyor. ben onu simdi korumiyom sirf cezasini yariya indirmek niyetindeydim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaha ben bir t-shirt istedim yabani almaya kadar gittin sen  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelemezsen hediye de yok....hayatin aci gercekleri sadece biberlerde sakli degildir yaban,ögren !
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende her yol roma ya cikar akin.....öyle ya da böyle
hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gencim daha... digerini biliyorsun 
yok ben bilmiyorum benim tek bildigim sey hicbirsey bilmedigimdir acikla lütfen   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!