|
|
|
beyin jimnastigi |
peki tamam ilk tahminim dogruymus demeki Sekban-ı Cedid nedir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
soru:yatmadan önce dua edip bir isin hayirli olup olmadigini bilmek icin yapilan duruma ne denir? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
bu aksamlik insanliga tesvik ediyorum seni . ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
bildigim osmanli ordusuna verilen ad dogrumu? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
hic uyguladinmi kardesim? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
tsk ederim iyiki gittin hayirlisi böyle . ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
evet dogru  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
topragin oglu diye adlandirilan halife kimdir? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
tamam tbrk. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
bilim Atom bombasini üretti,ama asil kötülük insanlarin beyinlerinde ve kalplerindedir. sözü kime aittir? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
hayirr atiyormusun yoksa biraz ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
bediüzaman degildir.emin olmamakla birlikte necip fazil diye duymustum. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
hz ali.hayır tabiki herseyi bilmek degildir ama maksat birazda zor olsun ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
sanirim öylede oluyo avrupa insanlari islamiyete gecerken bizimkiler onlarin gectikleri yola 30 yildan sonra geri dönücekler malum bilmem anlatabildimmi yani onlar gece gittikleri yolu bizimkiler gündüz gitmeye calisiyo ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
bu arada o ismi peygamber efendimiz hz aliyi birgün toprakda uyurken yanina gelmis fakat hz ali henüz uyanmamıs bu nu gören efendimiz yanina gelmiz ve kalk topragin ogulu diye cagirmis.buda ordan gelme ve ayrıntılı bilgileri uzun biraz. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
bu ikisinide anlamam ben yagmur kusura bakma ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
sen beni prof mu sandin yagmur ?  yaniliyosün galiba.. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
ben lazim bu saatten sonra kafam almayi ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
ciddi olamaysün cok mehmnun kaliverdik gari hehe ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
shizophrene sind wegen Ihrer Krankheit schuldunfähig, auch wenn Sie jemanden umbringen werden sie nicht verurteilt ins Gefängnis zu gehen, sondern werden in die Psychiatrie eingewiesen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!