|
|
|
beyin jimnastigi |
sorucak sorularinizla ve vericeginiz cevaplarla bilgi ve becereinizi beynimize yogunluk verip esneklik uygulayalim.bakalim ne gelicek sorular genel olucak bu vesileyle bilgilenme alanı genis olucak. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
hayır benim amacim burda herkes sorabilir genel olarak ama ilk önce ben sorim bari . deniz suyun kaldirma gücünü ilk kim bulmustur? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
2. sorum :ispanyolca cicek anlamina gelen abd nin bir eyaleti? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
sasardim zaten senin biseyler bulmana ne garip dimi kimsecikler bi halt bulamiyo beyinler durmus abi... ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
2. soruya cevap : florida
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
1.sorunun cvabı arşimet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
arşiment kimdir? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
tbrk yatsı namazından sonra kılınan namazın adı nedir? ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
arsimet dediginiz archimedesmi..matematikci olan?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
sordugumuz soruyu bize sorma karagözlüm lutfen ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
sana göre olan ney ? sevil hanım. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
haha tamam ya ben archimedes diye bir tek o bilim adamini biliorumda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
ozaman cevabiniz varsa alalım karagözlüm  mmmmm ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
sorunun cevabini verdim aslinda..önemli bi yunan bilim adamiydi kendisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
insan gibi gelip burda yazicaksan katilacaksan buyur yok ortalıkda dolasan insan gibi davranmak istiyosan burasi senin yerin degil git ortalıkda oldugun yerde karistir haltini ayrıca sana hanim diye hitap ettigim icin kusura bakma . ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
tbrk .yatsı namazindan sonra kilinan namazi sormustum bende eh kimseden soru gelmeyince ben sadece sormak durumunda kaliyorum ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
benim konuyu dagitmak istiyorsan ALLAH da seni dagitsin dicem git kendi terbiyene göre yerlere takin insanlik belirtisi olmayan buraya gelmesin lütfen.henimefendiler ve beyefendiler buraya bas göz üstüne bu kadin gibiler layik oldugu yere ...slogan olsun buda ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
1 m.akif ersoy 2.chp 3.chp ortagi israil. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
tam emin degilim ama teheccüd yada vitr  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyin jimnastigi |
ama karagözlüm 1 cevabi var onu alalim ki burda bilgilendirmede olsun neyse cevap vitr ama bidakine tek cevap olurmu tskler. ----- yüregimi kancaladım tezgaha , kara kediler bayram etsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!