|
|
|
Sacmaliklar:) |
Bugüne kadar acaba kactane sacma soru gördük ben bir kactanesini ekleyim bakalim aklima gelmeyenleride siz ekleyin
1.iceri girersin aaa senmi geldin? diye 2.siril siklam olmussundur aaa yagmurmu yagiyor? 3.anne evden cikar giderken derki beni arayan olursa yok dersin ok mi? gibi 4.evin telefonundan ararlar evdemisin? gibi
5.üstünden tir gecmis misali bir yatalak hastaya gidip iyimisin? gibi 6.abinmi büyük yoksa senmi?  7.alkollü bir arkadasiniz sarhos halinde ciddi ciddi düsünüpte size hangisi önce yapildi 1.köprümü yoksa 2.köprümü? gibi vs.vs.vs. bakalim sizlerden ne gelecek ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha cok var benim aklima gelenleri yazdim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak buda var ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kerimcim bende kuramadim ama heralde yasin geciyor ben gibi ondandir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah iyi olmadigi ap acik belli 
yok depresyona sokmasinda iyimisinde demesin farkli birseyler söylesin iyileseceksin az söyle yap böyle yap diyerekte olabilir dmei ama  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahhaah kerim o zaman senin pilava kasigi dikme zamanin gelmis  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bir soru daha geldi aklima 
Ramazan ayinda alkol almak günahmidir hocam?   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah
hayirlisi insAllah hadi bakalim 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha
bunlar tam dodilerin mevzulari ama onlar yok  
bekleyip birde onlara sorsak nasil olur   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha
bunlar tam dodilerin mevzulari ama onlar yok  
bekleyip birde onlara sorsak nasil olur   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemsom aklina gelen hepsini yaz maksat sacmalik olsun  
hep soranlarmi sacmaliycak azda biz sacmalayalim elestirerek  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya bende arada kiriyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yani yokmu seninde hic o sekilde karsilastigin sacma sorular ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha demekki sacmalik heryanda ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten ben sacma sorular karsisinda direk iste oldugumu bilde iste iken arayipta ne yapiyorsun dedigi anda halay cekiyorum diyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende halayla cevap veririm  enistene selamlar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yooo ne geregi var sadece selam söyle 
kendin ayrica öpmek istiyorsan ellerinden öp banane  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şu --geldin mi !?--sorusunun sadece kapidan iceri degil,baska yer ve durumlarda da sorulmasi !
hahahahhahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mükmmel bir soru demi o anlarda o soruyu soranlara iskence etmek geliyo ricimden ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok,ben de tam kalkiyordum....bi zengin kalkisi yapiim,kalkiim ve gidiim ---diye bir cevap verecen,bu sefer bu da yanlis anlasilacak.....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!