|
|
|
pc´im cöktü:( |
ben aldim sirami simdiden 6 ay sonra siradaki benim siraya gir bence sende bir an evvel 
baslik sorun degil onu hallederiz  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kerimcim baksana ne hale gelmis bu pc cökmesinde benmi cökeyim   artik hic bir sansi kalmadi bunun elimden gelen bütün gayretlere ragmen kurtaramadim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok kücük bir asus var arkadas getirdi onla giriyorum  
I phoneyi trde hediye verdim 
cok özlüycem onu cok  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende yeni almistim I phone 4 kutusundaki jelatini bile ben acmistim gitti gittiiiiiii ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha oyk yok demez enisteme hediye ettim öyle diycek biri olsa zaten etmezdim kirardim yine hediye etmezdim 
simdi bir tane daha alma zamanidir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayy yazik kiyamam  benim külüstürü sana verem ben bir kac yil daha idare eder  yikilmadim ayaktayim diyor resmen benimki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya ne para bol olmasi  ben o i phoneyi 3 sene kenara attigim parayla alip hediye etmistim bütün birikimim oydu ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aldim aldim bir tane leptop aldim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimkiside yikilmadima yaktayimd iyordu ama en sonunda yikildi insan oglunun ölümü birgün tadacagi gibi benim pcimde tatti  Rahmetli cok kahrimi cekti iyi kadim dostumdu neler ettim sesi cikmadi   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
söylemem reklam oluyom sonra  
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kücücük bir asus aldim 
yau o degilde dünde evdeki lepiye format attim onunda klavyesi kafayi yedi iyimi ugrasacak vaktim yoktu bugünde onla ugrasim eve gidince 
m basiyorum mk cikiyor t yaziyom td cikiyor harfleri iki iki yaziyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahhaa kerim yazmis olsam mke5ir5im bu skeil birsey cikar  
eskiyi attim gitti bilsem verirdim dodiye 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!