|
|
|
pc´im cöktü:( |
Bu ne yau devamli onarmaktan biktim bu sekle geldi resmen Pc´im 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenilemen icin iyi bir firsat iste.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o bana cok lüx olur kac para o ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunun tipkisinin aynisi desem 
bir daha acsam dagilacak toplayamayacagim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayaksiz bi masa,bi sandalye,3 ekran,bi klavye.....toplasak 3-5 anca eder..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaman derhal bana bir yardim kampanyasi baslatmaliyiz Tb olarak bunu bana almaliyiz  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
önümüzde ki 6 ay dodi ninmis....ona cumalari,kurban bayraminda falan yardim toplaniyormus,migdesi icin....bos durmayan bogazi icin.onun arkasina seni aliriz hemen....6 ay sonra
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seni motor saglam mi !?--dicem ve oklavayi yicem kafaya hemen....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demi ya calissin is görsün yeterli bize gidipte apple alacak halimiz yok kampanya baslatacagiz benim icin sende 3-5 atarsin artik  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam anlastik ben sirami beklerim o zaman 6 ay 1 gün olursa kavga ederiz ona göre  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam o zaman anlastik 6 ay simdiden basliyorum saymaya 180 gün dediginde ne var beklerim ne olacakki yeterki belesten Pc sahibi olalim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onaramayinca penceredenmi attin nettin böle yaaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam sen o kampanyayi baslamis bil  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodi ve akin dan sira gelirse senin icin de bi el atariz beyzaaaaa......
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok tekmeyi vurduydum bir ara yavasladiginda  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunun icinde toz falan yok cünkü havayi iyi alip veriyordu  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana cevabi birazdan verecem az isim var ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok bu depikle olacak is deeel  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya iste depik derken bir depik demedim zaten buna benziyordu kavgamiz pc ile benim '  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!