|
|
|
sagdan soldan .... |
tsk ahu güzel bir tabela begendim bilmiyordum bu kadarini daha kalori hesabi yapamadim ama niye böyle ciliz oldugumu anladims simcik sayende  salinarak dans etmek ve ütü bunlari azaltmam lazim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
sagol memo positiv algiliyorum simdi ben bunu ama bir cogunuz da hakli aslinda biraz fazla bilgi birden oldu birdahakine daha az eklicegime söz verdim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
yenilecek misir yaw (mais) hani böyle yazin mangalin üzerine atiyon cat cat pisiyo ya ondan leckaa ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
hms anladim bende dari yi bilmiyordum ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
hersey iyide, ben bir solak olarak ömrümün saglaklara karsilik daha kisa oldugunu yeni ögrendim, iyimis.. ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
selam bilmiyorum sayfa sayfa okudunmu ama o saglak ve solak kisilerle ilgili bilgiyi cizdik herhangi bir aciklama bulamadigimiz icin netde ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
amaning üsenmemis hesap etmis  oy kiyamam 3 sene gönüllü destekcinim hadi bakalim basla yakmaya ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
olsun cok yasayan ne yapti da ben de yapicam :P ----- AnlatacakCokSeyimOlsadaEmindegilimAnlasilmak istendigimden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
tsk ismail eline saglik bir cogunu bilmiyordum, ilginc buldugum
"her yil on dil ölüyor"
acaba onlar hangileri ?? ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
hehe olsun ömrümüzün yettigi kadar biz yinede ögrenmeye devam edelim de bilgi acligindan gittik demeyelim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
hehe evet tugrahan patlican bir meyvedir cok seneler önce bende ilk duydugumda sasirmistim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
evet aynen öyle daha devamini getircem ins ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!