|
|
|
sagdan soldan .... |
hihi iyi islere calissin bosvee
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
asil biz sana tsk ederiz , bizi bilgisiz birakma.. takibindeyiz  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
olur azar azar aktaririz  tsk ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
de hadi dodi sende gogle ablamdan almissin .. bikerem her yerde farkli rakam cikiyor.. ben daha ilerlemis halini buldum. ah su cinliler yokmu dünyayi agirlastirdilar, batacaz onlar yüzünden  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
deme yaw
chef de size tsk etsin yararlaniyordur arada bir kulak misafiri olup ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
hahaha cok fazla bilgi okumadim sadece 14 tane ögrenci oldugunu yaziyordu ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
inanmiyorum. kesin bir aciklama yok . ben kaynak istiyorum yoksa ikna olmam . yakarim bu tb  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
canum es gibt ein video dazu auf einer webseite aber das darf ich hier glaube ich nicht posten ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
ahaha dann will ich ein foto sehen ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
sen zaten idda etmeden duramazsin  dökül bakalim kanitlarini görelim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
benimde isim var, ama sabaha kadar uyuyamam. bana kaynak bulun . acikta benim icin calisin yahu, hep kendinize hep kendiniz olmuyor böyle ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
sekerim bunlarin 3 tanesi bir kisi yapar o yüzden 3 e böl ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
iyide can bey simdi ona bakilirsa okey, pisti veya misketde bir oyun ama kumar halindede oynaniyor  dimi ama ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
uyy klasse ganz aktuel 16 personen  wahnsinn die özis aus denen wird man einfach nicht schlau ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
ben daha denemedim ama sen öyle diyorsan bunu da cizelim listeden tsk ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
gelirsin bigün saclarini makineye vururum okadar. para mara yok. hepsi bir saatini almaz. uyanik seni. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
aha bunu da ben bir deneyeyim biber tsk ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
huhu gulsen ich muss ja auch mal irrgendwie abschalten diesmal durften wir es zusammen tun ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
selam. ayakli kütüphane gibisin arkada$im.. Degerli,, bilgi dolu forumun icin te$ekkürler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagdan soldan .... |
slm detayli bilgin icin tesekkürler misirin tahil veya patlicani hala sebze sanan kisi cok benim bildigim kadariyla ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!