|
|
|
siz olsanız ne yapardınız? |
ben dün bir düğüne gittim ve malesef üzücü bir okadarda sinir edici bir görüntüyle karsılastım.. ve bu düğün cok yakın bır akrabamın düğünüydü bizler kız tarafı olarak düğünde bulunmustuk malesef silah sıkmaya başladılar eğer sizler o düğünde olmuş olsaydınız ne yapardınız?? mesela aşagıdaki düğün gibi bir düğünde olsaydınız sizler ne yapardınız? ben silah seslerini duymaya başladığım andan itibaren ailemi toplayıp 10 dakika içinde o düğünü terk ettim.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam akin.. En iyisini yapmi$sin.Bende öyle yapardim. $u silah atmayi yasakladilar sözde. Ne zevk alirlar bilmem.Yetmedimi kaza kur$unu ile ölenler. Iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.slm lafon türkiyedeyim su anda Adıyamanda oluyor bu düğün ama sen olsan ne yapardın yanı kalırmıydın gelenek diyorsunda çok saçma ve tehlıkelı bır gelenek bende o gazetede zer alan haberlerden dolayı düğün sahibi isterse izin versin beni ilgilendirmez aslında yasak evet polısler bile karısmadı tam sinir oldum :S ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten sence normalmi yani yanında birisi kaza kursununa yada Allah göstermesin ailenden birisi o kurrsunlardan birisine hedef olsa normal yani öylemi? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam memo kardes tskler yorumun ıcın evet bende o anda en iyisinin o oldugunu düşündüm ve terk ettim... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet yani o kadar can gitti bos yere yazık günah iki tane içki içen elıne silahı alıyor malesef cehalet diyorum baska birşey değil... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet cok kötü bir durum ben aslında silahtan nefre etmem ama magandaların elinde oldugu anda nefret degil kin kusarım resmen :S umarım bu tür durumlar kalkar ve bunu yapan cehalet sahipleri kendilerine gelirlerde bır kez daha yapmazlar bu tür sacmalıkları... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla husura bakma ama sende baya bır cahilmissin volkan.. sevincini baska seyle göstteremeyecek kadar acizse silah sıkanlar tabiki bu lafım sanada geliyor benim kendi düşünceme göre yazık diyorum... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya baksana volkanda abartıyorsunuz diyor bilicli sevıncını gösterıyormus böyle bırsey varmı ? kör kursuna giden cok kişi oldu cevresınde görmemıs arkadas tv yada haberde ızlemıyor sanırım ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen gülay ve bunları savunanlarda halen cıkıyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben zaten kız tarafıydım lafon ve hiç düşünmeden terk ettim bır nevi aynı anda protesto yapmış oldum.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen mesela burdaki cogu düğünde o düğündede oldugu gibi havaıfısekler vardı sılaha ne gerek var daha yanı ıllakı bırılerının canımı yansın dedigin gibi sacmalık ötesi... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasım sen dıyorsunkı örf adet bence bu sacmalık nesını büyütmeyelım kac kısının daha can vermesı gerekıyor büyütmek için?? size bu yapanlar silahı elinize verenler zamanında cahilse şimdi sizlerınde o cahilliği devammı ettırmenız gerekıyor? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmiyorum ama o senın dedıgınde olabılır benim canımda ailemin canıda benim için çok kıymetlıdir o yüzden kımsenin eglencesi için canımı yakamam sonradan üzüleceğime bastan yolumu cızerım ve tepkimi gösteririm kalkıp giderim kalanlar düşünsün derim... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terk etmekten ziyade polisede ihbar ederdim..kesin zaten silahi ruhsatsizdir varsin ugrassin dursun polisle artik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen benim zaten hiç yanlış yaptığımı gördünmü az ukalalık yapım bari ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen hemşom doğru söylüyorsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok kesinlikle... sende ben gibi hiç övmedin kendini  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen aynı fikirdeyiz hatırı falan kalmaz o tür durumlarda Allah göstermesin birşey olsa o olan olayı hatır düzetlmiycek... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah gülay napım ya arada evde canım sıkılırken bakıyorum dinlenme saatlerimde  araya mesafe koymayım diyorum yabancılık cekmeyim şimdi burda  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!