103 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.04.11, 16:38 Nr.: 1 Antworten

Ne kadar sacmaaa !!!
Az önce arkadasim beni aradi basina geleni anlatti gülmekten yere yattim.

Gizemin komsusu vardi. Kizla cok iyi anlasiyordu nebilim yani alisverise oturmaya falan gidip geliyorlardi birlikte. 2 Gün önce bunlar telefonda Sohbet ederken "Hadi Burger King e gidelim" demis gizem. kiz da ok demis. Aradan 2.5 saat gectikten sonra kizdan haber gelmeyince Gizem evde yemek yapip yemis. Sonra komsu tel acip hadi gidelim diyo (üc saat gecmis aradan pes dedirticek sekil) Gizemde bunu tersleyip "ben yemegimi yedim bile sen git istiyosan" demesiyle telefonu kapatmis. Ve bugün ne görmüs? Hanim efendi Gizemi Faceden silmis gelde gülme. Yillarin dostlugu komsulugu bir burger king menü yüzünden bitermi allah askina?

Simdi size soruyorum bukadar ucuza dostluk olurmu ya ? ben gülüp geciyorum. En komigide su ki : Face den silmesi yetmiyo kiz Gizemi engellemis bide Ben bunu az önce tel de duyunca gülmekten koptum olcak ismi ? Size soruyorum canlar en tuhaf ve sacma arkadasliginiz nasil biseydi? bukadar tuhafmiydi? Allah kimsenin basina vermesin

0

Beitrag gepostet am 15.04.13, 10:24 @candamarim_2007 Nr.: 2 Antworten

Ne kadar sacmaaa !!!
cok merak ettim yaslari kac bunlarin ?

sonra insan bir saat verir derki hangi saate bulusalim diye..

arkadasin cok bile beklemis 2-3 saat , erkeklerde böyle olmaz iste  gidelimmi dedimmi hemen 30 dak. icinde bulusurlar  herhalde komsu kiz fazla süslenmis alt üstü Burger Kinge gidecek dügüne degil.. 

yani sonuc cok sacma  ve cocukca haraketler 

-----
ÇAKAL gibi DOSTUM olacagýna ASLAN gibi DüSžMANIM olsun.!!
0

Beitrag gepostet am 15.04.13, 10:29 @harzvierlibayan Nr.: 3 Antworten

Ne kadar sacmaaa !!!
CÜÜÜÜÜÜÜÜÜS   Beitrag gepostet am 27.04.11, 16:38   ya bu konu nerdeyse 2 sene olacak bende cevap veriyorum hay kafama 
-----
0

Beitrag gepostet am 15.04.13, 13:03 @limansizgemi Nr.: 4 Antworten

Ne kadar sacmaaa !!!
bencede öyle birsey.. cok cocukca bir davranis her iki yöndende
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ne kadar sacmaaa !!!