|
|
|
Forum |
yani ama iste gel de anlat bunu millete....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
yok,koltukaltina sürüyorsun,terlemelere karsi seni 24 saat koruyor.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
kusura bakmayin,müsterilerle ugrasiyordum....anca gelebildim ama her an gene geri gidebilirim 
lafo,valla uzun olmus yaaws....simdi benim de uzun uzadiya bi cevap mi yazmam gerekiyor !?--diye bi soru soraraktan sana,ilk kesip,atma islemini bi denemis olayim bakalim.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
aynen,aynen ve yine aynen ahab !
inanir misin,evde türk haberlerini acmiyorum,seyretmiyorum sana yemin. evde ki ufak cocugun görmemesi gereken haber icerikli cogu kez. siddet o kadar normallesmis ki TR de,millet alismis artik,günlük hayat akisi icinde.... son milli mac, 2-0 öndeyiz daha hala sahaya salliyorlar. gel de hayret etme.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
dövmem,dövmem.....severim ama sevdigim yerde de gül bitmez,ona göre lafo !
hehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
kilic, ben BA da en son sanirim bi 3-4 yil önce ciddi konu acmistim. orada ki edindigim tecrübeler dogrultusunda ciddiyette uzaklasmaya karar verdimdi. ciddi konuya katilimci olmuyordu,denedim,tes ettim BA da bunu ben. bir degil,3-5 ciddi konu actim, belirli araliklarla ve her defasinda katilim payi neredeyse sifirdi.threadlere cevap 4-5,okuyan 300-500 oluyordu.ama samata,girgir threadlerine cevaplar 100 den asagi olmazdi. o zaman dank etti bende ve sululugumu önplana cikarmaya karar verdim,ciddiyetten uzaklastim....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
anlasan sasardim zaten.....delüüüüüüüüüüüü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
ki müslümaniz bi de....karincayi bile incitmeyin diye yazar kitabimizda. ne desem bos iste,neyse....uzadi valla konu,laf lafi aciyor iste....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
sen bana demedin epeydir,özledim....ben de sana diim bari dedim !  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
dodilesme bakiim....ne demek gözün üzerimde ?
hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
okumaz olur muyum kiz, her santimetre karesini okudum, nefesini bellegime kazidim ve ona göre yorum yaptim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
sana da yabaaaan.....iyi dondurma yemeler sanaaaa !
hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
yalnizsin,havalar sicak.....1+1 esittir hormonlar nasil?--diye bi sorasim geldi
hahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
facelook, Forumu Forum yapan... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...Forumdur  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
pekii,o forumu forum yapan nedir ?
sakin forumun annesi/babasi--diye cevap yazayim deme simdi....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
aslinda bizlerdik, soguttular anasini sevdiklerim... ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forum |
Üyeler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!