35 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.10.10, 08:33 Nr.: 1 Antworten

Atam benim canim benim
Atatürk olmasaydi bizleri vahdettin pasa ingilizlere gagalayacakti.
atatürk olmasaydi senin ismin derya, murat, selcuk, gamze olmazdi !
senin ismin josef, maria, alex, malex olurdu.
atatürk olmasaydi sen cami yüzü görmezdin karsinda hac isareti put görürdün.
atatürk olmasaydi manastirdaki ermeniler müslümanlara tecavüz etdiler onlari cocuklarinin önünde canli canli yaktilar, iyiki atatürk vardiki sizlerin büyük annesine kimse dokunamadi.

atatürke küfür edenler ise ! bizlerden degillerdir onlar vahdettin pasa gibi ingiliz yalakasidir. iyiki atatürk vardi.

atam benim türkleri okadar cok sevdiginden türkiyenin ismini türkiye koydu. atamiz gercek türkdü

-----
HEPAR - Hak ve Esitlik Partisi - PKK lanetini 1 yilda bitirc
0

Beitrag gepostet am 14.10.10, 08:42 @ac2return Nr.: 2 Antworten

Atam benim canim benim
Bugün herkez benligini ATATÜRKE borclu ! Osmanlilara hicbirsey borclu degiliz .
Osmanlilar Vatanci olsaydi türkiyede ölümü secerdi onlar avrupaciydi ve fransada ve almanyada ve ingilterede ölmeyi sectiler. dahayle aileler var Vahdettin Pasanin ingiliz tohumuda vardir nede olsa Osmanliya tokat atan vahdettin pasaydi.

-----
0

Beitrag gepostet am 14.10.10, 09:07 @ac2return Nr.: 3 Antworten

Atam benim canim benim
Bugün herseyi Atatürke borclusunuz ! bunun kiymetini bilmeyenler eceli yanastigi vakitde bu Atamiza atilan iftiralar hakaretlerin yalanlarin hesabini verecektir.

1- cemaletdin kaplancilar
2- fethullahcilar
3- oncu buncular
4- tayyipciler
5- .... saysam bitmez

bu serefsizler Atatürkü sevmez nedenmi , atatürk ingilizlere sapkalarini ters giydirdi diye, atatürk islamiyeti korudu diye, atatürk türklere bir toprak verdi bu topragin ismini türkiye koydu diye.
bu atatürke küfür edenler türkleri cekemeyen yobazlar , ata-türkün anlami nedir biliyormusunuz türkce sözlükte bakin yada ben size anlamini diyeyim.

ata -> büyük demek , türkü ekledikmi atatürk yani büyük türk cikiyor sonucu. atatürk düsmanlari türkleri sevmezler ben yörük türkü olarak orijinal türklerdenim yörük türkü olarak ben atatürkü seviyorum atatürke küfür eden varsa bana küfür etmis oluyor bende o insanlara alli balli saldiriya varim.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Atam benim canim benim