|
|
|
Antalya / Hotel |
Merhabalar arkadaslar..... 
Antalyada hotel tavsiyesi olan var mi? O kadar çok hoteller varki...hepsinin resimleride acayip tatil hevesimi kabartan cinsten  
Corona nedeniyle fiyatlar daha uygun olur diye düsünmüstüm ama bir iki maasi gözden cikarilcak gibi 
*yada ben iyi ucuz hotel arama sayfasindan bakmadim 
Simdiden hepinize tatlimi tatli bi tatil diliom ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Ben size side çolaklida süral Saray i tavsiye ederim çok güzel bir Otel Strand i Super,.mutfaği harika, kasachstan süper bir Anlage ye sahip |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Kısacası olucakti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Oouuu danke kibar muptelam  Delphin imperial wurde mir auch oft empfohlen *generell die delphin reihe
----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Tesekkürler kozalak tavsiyen icin Ufak samimi bir hotele benzio Ama aquaparki yok galiba..... ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Aslinda ufak bir otel deyil büyük bir albanischen kapliyor ama aguapark i yok gercekten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Büyük bir alanı kaplıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Albanisch alan   
*aynen aquaparki yok malesef yinede dankeschönler ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Limak dan cok memnun kalmistim, yemekleri, temizligi, calisanlarin müsteriye cok saygili olmalari, yani tam anlamiyla tüm hizmetleri 5 yildizli
(ps sonradan ögrendim ki, 5 ortak dan biri imisler)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Ein hotel mit Chinesischem stil mal was anderes..... kocaman anlage gercekten ne ararsan var Denizi nasildi hemen derinlesiomu? Sahili kumdan olmasi cok iyi... Tskler marian ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Bana kalırsa apart kirala o daha iyi Bi çoğu para tuzagı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Delphin Palast oralar güzel denize sıfır eğlence bol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
evet lara da genelde öyle, derinlesiyor, o zaman sana colakli yi tavsiye edebilirim, oranin kumsali pudra sekeri gibi, denizi de git git anca beline kadar geliyor, kaldigimiz mekan kamelya otel di, zaten yan yana 2 kamelya var, ikisi de gayet muntazam dir, 2 kez gittim ben oraya, cok da memnun kalmistim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Apart dedigin pansion mu oluyo? ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Evet delphin hoteller zincirini bi çogu tavsiye edio....tskler ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Simdi baktim kamelya k clup burayami gitmistin? Odalari halı diiilde fayans olmasini sevdim....hali olan odalardan tiskiniom  Bu hoteli sevdim aqua parkida güzel Hemen fiyatlarinada bi bakim Ya cok tskler sana ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Lara taraflarina baktigim hotellerde kisi başı ca 1200 € Senin dedigin kamelya pP 700€ ve gayetde güzel bi yer sahili denizi dedigin gibi ise burasi favorim ----- Ätschi bätsch |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
yok biz upgrade yaptik familienzimmer aldik, yani 2 kocaman oda, banyosu büyük, hali filan yoktu, parke görünümlü dösemeler vardi, buchen yaparken halili olan oda dan degil de ffayans ya da parke olan odalardan alin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
Antalya Belek Magic Life Masmavi tavsiye edebilirim. 5 Sterne Hotel,All Inclusive,Aquaparki,villa tipi evleri,yüzme havuzu,denize sifir,tennisplätze,Fittnesstudio,sauna,Kum Plajli,Volleybal,aklina ne gelirse,Preiswert,kaliteli,Temiz,personeli saygili,benim gibi kaba saba degiller  Antalya merkeze 30 km uzaklikta,havaalanina indikten sonra saatlerce yol gitmiyorsun.
Tui Magic Life Masmavi Bakabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antalya / Hotel |
hahaha
kesin öyledir  )
zaten nerde ariza var, gelir benim kapimi calarlar  ) bende seytan tüyü var biliyorum bilmesine de iste napican, bari tatli olsa bir iki laflardim, o da yok, bu sefer salican kendi merasina gevislemeye  ))
karakutu sen de ana sütü gibi tertemiz degilsin yani, senden de süpheleniyorum ben  )
birde böyle haschirt diye konuya girmen filan, kesin sensindir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!