|
|
|
Wohin über weihnachten..? Noel tatilinde nereye.? |
donau da yapmadim..yapsam bile weihnachtende asla,never,nikiz.. Nil de yapmi$tim..Biliyoru..? nere oluyoru..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-danke memoo..  -sanada hama tatiller.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden asla...?  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok calkantili oluyoru... Deck e cikamiyoru..cok rüzgar var.. Bol bol cikariyoru..  Sanada bol calkantili Pardon....  mega-hama,geiles tatiller.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -bu ilk degil kis flusskreutzfahrtn yapmamiz..  -nil belki öyle olabilir..  -biz cok memnun kaldik ilkinde..  -wir wollen ja auch kuscheln ne memoruu..   -pc den birazcik ayriliyorum yokum cüü ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.. Ben sizin ya$adiginiz problemleri bildigim icin.. Diyorum.."siz ali$mi$siniz" Helal size.. Benide mazur gör..ki$i sevmiyorum.. Beni nereye layik görüyorsan oraya gönder,arkada$im.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cüüüü... memoru ..amore"nin karde$i galibam.. Gii sen bana sarkiyonmu..gizli gizli.. Benim kalemim yazmiyoru.. Defterimde dürülmü$...Kein anschluss.............diyoru..
Nasil fantazi ama.. 3 kg.hafif olarak gelirsin in$.... k..i...b.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avustralyanin ki$i..avrupayi sollar.. Orada yazken bizde ki$.. Burada ki$ken orada yaz..
Gönder beni layik oldugum yere.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaha cam yada balkonmusun sarkiyim..   -ama sana weihnachtsmann sarksin insl....    -türk erkeklerinden sevgilini koru diyolar ja hep hani öyle bisey vardi unuttum simdi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  Iyi pazarlar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hi memoruu...  -isircam senin kizarik yanaklarindan...  -sanada mega hamma pazarlar.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merci diyoru... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-gerne pilot abi..  -buldum buldum...  -cecenden canini azeriden parani türkten karini sakla dimis biri... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pilot  Uctummu..??? Ucurdummu.??? Dogru bir ata sözüne benziyoru.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-gözlüklerin söylettioruu...  -das sind doch pilot gözlük oder..:?! -dimi...  -bende ilk duydugumda cok sasirdim..  -ama sonra dogru olabilir mi diye düsünüyoruu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne gözlügü hatirlamiyorum bile.. original Renkli olanina bir bakayim söylerim.. Bende ucurdum sanip havalara girmi$tim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|