|
|
|
Wohin über weihnachten..? Noel tatilinde nereye.? |
Noch 3 wochen arbeiten... Dann haben meiste 2 wochen frei.(ich sogar 3) Bu izinde ne yapabiliriz..Ülkemizde gecirmek(benim her zaman yaptigim gibi) Sicak bir yere ucmak,veya evimizde dinlenmek..
Ne tavsiye edersiniz..? Siz neler yapmayi planliyorsunuz..? Payla$mak istermisiniz..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kafayi yememek elde degil. Kuzey afrika ve kanarya adalari bu sene tr.den ucuz. Ama ben illa tr.diyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.maho.. Ben 4-5 senedir hep gidiyorum.. Yaz degil elbette..Ama $ansin varsa... 6-7 gün 20 derecenin üstüne cikiyor sicaklik. Hele 5 yildizli bir hoteldeysen.."wellnes"i yeter..Kapali sicak havuzu.all inc.iDosco ve animationuyla deger yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende aynen öyle. Bana "action" lazim.. Buradada o olmadigi icin..Ab in de urlaub. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani.. aynen.. Ben kacacagim arkada$im...Weihnachten benim icin en "langweilige"günleri almanyada. Fakat fiyatlar ucmu$$$$$............... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hava iyi..Antalyadan biraz iyi.. Ben son gittigimde apart hotele gittim.Nur übernachtung..Mit kochnische.. Kahvaltimi kendim yaptim.öglen strand promenadede ucuz tavuk,puten schnitzel,fisch-brötchen gibi $eylerle idare ettim.Ak$am CASBAH denilen yerdeki restoranlarda steak yedim..Biraz pahaliydi.. yani hesaba vurursan tr.ile ayniya geliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hircin arkada$.. neden..??? Daha 5 hafta oldu oradan döneli..Alles ok.. Senin bir planin varmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar güzel olabilir ama, bu benim kari sevdigimi ispatlamaz.. Bu benim kari sevmedigimide ispatlamaz.. Ben güne$e a$igim.. Sapikmiyim neyim..?
Sicak havayi daha cok seviyorum hircin arkada$..Kayak,kar benden uzak olsun.. saygilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzeyin kizi............. Ben senenin 4 ayi karla bogu$an,yollari cogu zaman kapanan,tehlikeli.. Arabasini haraket ettirmek icin en az yarim saat önce kalkan...bir bölgede ya$iyorum..
15 gün ayrilmak,bana kar gibi geliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-afrika ucuz olmasi ebola olabilir.. -bu yil flusskreuzfahrtn yapcaz .. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Kuzey afrikada görülmedi henüz..Ama ebola ucuzlugun sebebi olabilir.. Fluss-kreuzfahrt an weihnachten!!! welche fluss ist es.. Valla gelmiceem... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah -sende gel nolur...  -donau auf der ms maxima.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  Tuzcu arkada$im gelmi$..Corbanin tuzu eksikti.. En iyiside spontan yapilan kacamaklar.. Nereye kine..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemin verdim bozamam..
Yani bizim burdan bineceksin...gemiye..avusturya,macaristan romanya... nichts für mich...)))) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-sizin orasi nerde...!? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te$ekkürler. Sizede.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizim burasi benim oldugum yerde.. Donau kiyilarinda... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hayir biz passaudan gitcez... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaten oradan biniliyor.. In$allah güzel bir havaya denk gelirsiniz.. Iyi tatiller $imdiden.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-sen bizim burdan dedin ja bende düzeltim...  -hic yaptinmi flusskreutzfahrt bana göre dil diyoruu... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!