|
|
|
Be sene tatilli nerede gecirdinz |
Ben Alanyada Gecirdim... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet yogun biryer tatil beldesi oldugundan nufus 3-5 kat artiyor.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel yer peki nasil gecdi tatiliniz memnun muydunuz? ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heheh natural takildim diyosun ben alanya antalya güzeldi kanadadan bir misafirimle 15 gün takildik.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne güzel istanbulda 3 senem gecdi süper yerdir gez gez bitmez ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel simdiden iyi eglenceler dilerim bolca eglen ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogrudur sanada bu yakisirdi böyle bir konuda bile siyaset katman yanlis... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatil kisitli zaman dolu dolu yasa, bir senenin stresini sikintisini atlat... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A.selam iyi tatiller argo_mx kardeş güzel yerlere gideceksin karadenize selam  benden... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi senin icin hayirlisi  bende 5 ayi sonunda gittim 2 eylilde gene antalyadayim.. birkac gün kacamak yapalim demi ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben gidecem antalyaya tatile.. maldiven adalari orasi baska yer yanlis anladin sanirim.... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kayseride mantida ye bence.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah  okadarini bilmem ... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
himmmm ben araniza girmeyim bosuna dememisler atalarimiz isin yoksa sahit ol paran coksa kefil ol  ben kenarda seyredem.... olayi. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu bayanlardan korkulur hemcinsime fazlaca isgencede yapma baq  hadi hayirlisi bence tam zamani tatilin... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yaa  ben almim ben ofluyum öle seye gelemem malesef hemcinsim gibi ceksem beni of meydaninda asarlar ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak yaa bizde bayanlarda ayrica tabanca var bellerinde.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yav cok yeme sende az ye  herseyi tadinda birakirsan birsey olmaz.... ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet görmüsdüm.. ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fazla takma yav böyle seyleri şekeri azalt tuzu azalt ve hamur işini bukadar yeterli ----- Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Râzı Değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!