|
|
|
iste yeniden :)) ich packe in meinen Koffer |

Slm türkbase arkadaslarim yine izin vakti geliyor yaklasti ve daha önceleri actigim gibi yine "ICH PACKE MEINEN KOFFER" hep beraber izin icin bavulumuzu hazirliyalim bakalim neler neler siycak icinde basi sushi baciniz yapsin meine flip flops  
devami sizden....... hadi bakalim tatilde gidiyoruzzzzzzzzzzzzz ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz resim taksana okuyamiyanlar resimden anlar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi ben anlamam resimli olsun cevaplar  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama benim filp floplarda gözün var ayagimda paralancak onlar kesin bu yaz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Ben zaten izindeyim. Bavuluma neler koyduguma gelince...!!!! 10 ti$ort, 6 gömlek, 2 kazak. 2 sweatshirt 2 spor ayakkabi, 1 sandale. 1 lackschuh, 1 yagmurluk, 1$emsiye, 6 $ar kilot,atlet,corap 1 Kuma$ pantolon ve ceket.. 3 bade hose,kurze hose.. güne$ kremi,gözlügü,kulandigim ilaclar.. Memlekete gitmedigim icin hediyelik e$yam yok..Sadece hotel personeli icin,cikolata ve saire.. Bol bol para, 18,5 kilo tartti bavullarim..3-5 kiloda geri dönü$ icin ali$veri$ hakkim var.. Tatile gidenlere kolay gelsin,iyi tatiller. Kalin saglicakla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo masallah diger arkdaslarda biseyler katcakti turkbase bavulumuza haha sayende doldu tasiyorrrrrrr bu oyunu bilmiyon sanirim toplumda oynarlar biri baslar ich packe in meinen Koffer diye gelen siradaki arkdaslarda devami getirir hep tekrarliyarak tamam yük fazlaliigi sen ödersen aliyoz yazdiklarini bavula  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heee aferim katliyarak koymusun gözüme girdin  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bizim evde o telas yine basladi izine gidicekler yine bavullar acildi ve hergün icine biraz biraz bir iki parca daha ekleniyor falancinin torununa filancinin kizina HEP HEDIYE HEP HEDIYE  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özür dilerim.. Konuyu anlamadan daldim. Umarim, espirisini bozmami$imdir. Ho$ca muhabbetler temennisiyle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz bu bavullar neyin nesi cok güzelllll rengi tam benlik ic acici hemen karsidan parlar bavullari beklerken onca bavul icinden secmeside kolay böyle olunca  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Memo özürlik bisey olmadiki kardesim hadi bakalim fazla yük ödemesi senden olcak KACMA ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahah evt sahi dimi benim haftaya baslyior izin MAHOYU bulun bana hahaha biletim lazim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzelmis hepsini süresim geldi hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vollllllll süss ben bundan istiyom toni alsana bitane bana ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tbrk ediyorum ücüncü kisisin krem yazan vallahi nedir bu krem sevdasi hepinizde  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özel krem nasil oliyor? FALTENCREME MI YASLILIK ICIN MI ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Kitapsiz olmiyalim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm ahso selbstbräuner diyon sen simcik anladim .........tamam hadi bakalim bronzlas güzelce schokomen olcam diye karotinmen olursun bana bak dogru yap yoksa buna benzersin   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist gut güzel düsünmüsün evet bencede ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abe bu ne beya caylarrrr sucuklarrr ohhhhhh miss gibi kiz edirneli kesana gelmistim hic unutmam sucuk yemistik orda tanidiklarda o sucuk cok güzeldi yaa hayatimda yedigim en lezzetli sucukdu sanki ortam güzel olunca herseyin tadi insanin damaginda kaliyor cayda masallah kaliteli bende sadece mevlana cayi icerim baska cayin tadini sevmem bide trdeki akrabalarada cay tasiyoruz sürekli tsk mutlaka dedigin gibi sucuk ve cay bavulda eksik olmamali tsk paylasim icin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!