|
|
|
gözümüz aydin.. |
Ki$ bitti.. Bahar önümüzde,yaz yakla$iyior.. Bu önümüzdeki sicak güzel günlerde nereye kacsak acaba..?? Antalyami..Memleketmi..? Ba$ka ülkemi..??
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
Ben Mayis ayinin 2.haftasinda Antalya da güzel bir hotel dü$ünüyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
hmm antalya mi vallahi antalyadan daha güzel yerler yokmi türkiyede ne bilem antalyada ruslar hollandalilar cok dolu oluyor tadi kalmadi sanki oralarin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
aslm sushi.. Tadi elbette var..Dogru adres gerekir. Ben ege sahillerini daha cok sevdigim halde,Mayis ayinda Antalyayi tercih etme sebebim,havalarin daha sicak ve kalici olmasi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
ok orasi öyle dogru o yönden haklisin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
Ben aslinda yazin tr.de izin yapmam..cooook sicaaaaaaaaaaaaakkk. Ama Didimde,ayvalikta (sarimsakli) yazin 40 derecede tatil yapilabiliniyor. Ula$imi zor oralarin,yoksa harika bir havasi ve enfes bir denizi var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
bilmezmiyim sarimsakli bizim ora zaten akcay ayvallik sarimsaklik altinoluk ören trde olunca hep gezdigim yerler. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
Bilmezmiyim oralari.. zaten sarimsakliya gittimmi,akcay alibey,sogukoluk,ören turu yaparim.günü birlik, yazin bile dayanilabilir bir havasi var.4 veya 5 yildizli hotel olmamasi,lüks bitr tatil yapmak isteyenleri engelliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
vallahi memo oralar öyle güzel oldugu icin öyle insani dinlendiriyorki inan bes yildizli oteli cidden bi damlacik aramiyorum. iyi yorumlar dilerim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
Bana $ahsen sorsalar gittiginiz yerlerde aklinizda kalanlar diye, $eytan sofrasinin manzarasi gran canaria daki botanik park,ve kumsal.
antalyadiki $elaler.Isvicredeki ,ve avusturyadaki,pfendert yüksekligindeki manzara.(hem alp daglari ,hemde bodensee.) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
tskler.. hem güzel bir izin hemde komforlu bir ortam niye olmasin.. Orada evi olanlari kiskaniyorum.güzel ya$amlar temenni ediyorum,. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
evet assos harika canakkale tarfi bizim cevre güzel herzaman diyom antalya alanya kann da nicht mithalten.her yer rus dolu antalya alanya sonra su sarhos holländerler igrenc yeme sekilleri ile migde kaldirici tabaklarini tiklim tiklim doldururlar sonrada yemeden birakirlar nur weil alles all inklusive ist.ve hepsi cöpe gidiyor sonra. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
aslm. asos cok ters kaliyor. güzel oldugunu duydum. bilhassa havasi cok güzelmi$,temiz yani.. ama pansiyonlar bana göre degil. all inc.$art bana. tenis kortu sauna,animasyon,disko olmali. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
aslm. herkes arzu ettigi,rahat ettigi yere gitmeli.. Maksat aradigi huzuru bulsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
aslm.. Harika.. In$allah gezecek bir hava olur.. Benden selam,Bogazda bir balik,beyoglunda bir kokorec. Camlica tepesinde e$siz manzara e$liginde bir kahvalti.. Iyi tatiller dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
ortaköyde de cay ic benim icin. Kokoreci ben zaten 2 yerde yerim.beyoglunda ve izmir-karsiyakada,onu yemesende olur,onun yerine eminönünde kayiktan balik-ekmek ye bitte... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
merhaba suu evet öyle yerler gördüm,ama oranin ya$antisini bilmiyordum.Dedigin gibiyse bir denemeye deger. Tam bana göre.. Kemer-Tekirovaya giderken,öyle evlerin yakinindan gecmi$tik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözümüz aydin.. |
aslm ada$ yok ya,okadarda degil. Bu havalarda insanin umulmadik yerleri donar. Dünki aldigin duyum yanli$mi$.Buna sevindim.. Buna kizanlarida anliyamiyorum.Ben okumu$ olsaydim,bende topic acardim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!