|
|
|
Ben nerdeymi$im be abi..?? |
Selam.. Inanamazsiniz..Hala rüyadayim sanki..Izindemiyim...yoksa cennettemiyim..? Ülkemizin en güzel hotellerinde kaldim.Cok tatli anilarim var.. Ama burasi acayip..!! Daha ilk günümde iyiki daha 9 günüm var diyorum. Hotel degil,eglence merkezi.restaurant degil gourmet lokali. Spa,nin engüzel design edilmi$i. Havuzlarin en büyügü ve iceride ve di$arida olan sicak havuzuyla kimseyi ki$i hissettirmeyen.. Leila ve reinayi kiskandiracak bir diskosu(yeni geldim). Bitmez tükenmez icki ve yemek servisi ile,herkese tavsiye edebilecegim bir hotel.. Ismini reklam olur diye buradan yazmiyorum.Sayfami actim isteyen gerekli bilgileri özelimden edinebilir.. Bu sadece samimi bir payla$im..gerek duydum..belki bazi arkada$larim memo hava atmak istiyor diyebilir.. Saygiliyim..ama öyle degil..Sadece tavsiye.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm maho Antalya Larada bu sene acilan bir hotel.Kalabalik..Millet ak$am sicak havuzda yüzüyor..bornozunu giyiyor ve tek bir asansörle odasinda. Discodada alles inclusive..yarim saat türk müzigi yarim saat yabanci müzikle eglenebilirsin.- Antalya-Larada bu sene acilan bir hotel. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaki$ir arkada$ima..saunalari ,buz odalari tuz odalari kar odalari,buhar odalari..Ben kismetse hepsine girecegim..Hele bir fitness center var..tam modern aletler.Her kö$ede bir yemek ,imbiss,snack,veya icecek yer var.Ben 5 tane büyük havuz saydim ilk günde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle yapiyorum sonbaharimsin arkada$.. Bana son ya$adigim aci tecrübeden sonra ilac gibi geldi.. samimi yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hotel antalyanin en güzel kumsali olan larada. Kar$isisnda 2 tane büyük shopping center var..Migrosu var. Antalya 20 dakika.havaalani 15. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle yapmaya cali$iyorum.. ama,acisi hala icimde.. Her$eyini payla$tigin insanlarin,her$eyi unutup... yine gecici bir heves ugruna beni harcamalarina ali$amiyorum.. ali$tigim ve tek bildigim,15-20 gün sonra pi$manlikla af dileyecekleri. Ama af.........yoook.Sildim bir kere.. sorry ya.seninle ne alaka ya..
Iyi hafta sonlari dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
De get..az aci cekmedim ben.2 ay kranktim. 7 gün iznim kalmi$ti .onu kullaniyorum.. Krankim 21 dez. de bitti.8.Januar i$ ba$i.. (bu sefer yürüyen merdivenlere tutunarak binecegim.) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maho.. hotelin klibini sayfama eklemek istedim.. Ama hala eklenmedi..Bilmem neden..?mazur gör..özelime yazdigin zaman isim ve adres veririm. Reklam yapip buradaki yöneticileri zor durumda birakmak istemem.. Ben kactim..Uykum cagiriyor.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mini Bara bu gün 5 $i$e efes $i$e birasi koydular.cikolatalar,cerezler.. Yetermi diye soruyorlar bir de..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler deryanur. Sayfama ekledim hotel klibini.oradan bakabilirsin..Bakmak isteyen herkes bakabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan.. Ilac icin bile bir tane natascha yok.. Ama Güzel türk kizlari var. Dün gece diskoda yine dagittim.Ham bacaklarimm et kirigi olmu$ bu gün. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Anlamli sözler..dogruluk payi yoruma acik.. Benim konumla ne alaka..?? yaki$timi size..?? sanirim.yanli$ adrestesiniz. emeginize saglik deyip,saygilarimla Konunuzu bulmanizi temenni ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygilar hircinim..
benim hobyimde urlaub.. güzel,samimi dileklerine katiliyorum.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bazi arkada$larima ,ülke filtresi oldugu icin yazamiyorum.Hotelin ismini ve yerini sayfama ekledigim kliptende ögrenebilirler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!