|
|
|
Hediye |
Arkadaslar ben Türkiyeden gelirken bir kac arkadasima hediyeler getirdim ve bunlardan biriside gülay yani nick olarak xaleynax  sizlerinde burdan taniyarak arkadas oldulariniza getiridiginiz hediyeler varmi  

afiyetle yesinler  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
sen saol gülay afiyet olabilir 
valla benimde hakkimdan fazlasi vardi ama tanidik vardi diye elde getircemi bile bagaja aldilar yoksa getiremezdim  
sen qayserilimisinde hediye getirmiyon  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
hahahah kos kocaman bir valize sahip oldunu tahmin edebiliyorum   
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
sende saol gülay rica ederim 
diger dedigini bildigim icin ona yorum bile yapmam gereksizdi ama ne diye yapayim simdi kendimi yorayim ve seni okumakla meskul edeyim demi ama   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
hahahhaa cok saol gülay yakisirda bana hani  
ama yasliligimda lazim olacak sakla samani gelir zamani hesabi saklarim ne olacak   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
kerimmmmmmmmmm bana niye getirmedin  
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
Tamam anlastik hediye siparisimi yaparim sen gitmeden aklima bir köseye yazayim kasimda  
gülayada getir ama yiyecek olsun gülaya getirdiklerin   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
a.slm eger malatyaliysaniz evet bunlar sizindi ama simdi gülay yedi onlari ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hediye |
tamam benim listem hazir zaten sen yeterki tarihi bildir  
hayirlisiyla gider gelirsin insAllah.. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!