|
|
|
sanirim... |
tamam ver parasini hemde applenin lepisini alirim yeterki paradan haber ver sen dicemde simdi yine aklim ageldiki sen qayserilisin o sansimda yok ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
istemedim senden para istemeye kalktimdi bir an ama aklima memleketin geldi o ani anlatamam ve vazgectim büyük bir ülpertiyle  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
bana gecen bir qayserili bir olaylarini anlatti eskilerin koptum   dogru söylüyorsun caninizi istesek belki verme olasiligi daha fazla para istemektense ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
cicikiz sanada merhaba olsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
parmagi olan herkes yaziyor ne hikmetse ne diyelim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
yok ya sana neden olsun üstüne almasi gereken insan almiyor almamasi gereken insan aliyor enteresan ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
na klar yunan, italyan, arnavut ve tüm gurbetci firesi bunu yapar 
die russen küssen sich sogar aufm mund 
und außerdem... das ist gut so  ----- Dünya nüfusu arttıkça insanlar azalıyor .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
aynen ama bunlar dahada ileri gittiler ve kalkip öpüstü bunlar kerimcim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
zaten ucakta birde yanina oturan muhabbete koyulurya hele birde hemseri falan cikarsa yandin demektir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
evet iste en arkadan bagirirlar hey hey sen duymamazliktan gelirsin rezil olmamk icin bu sefer bakarsin yanina gelmis naber ya nasilsin görüsemiyorduk falan  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
ucaktan atasim geliyo bazi teyzeleri  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahahah kapisi acilsa inan bana senden önce hostesler atarlar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
ben bir keresinde annemin genclik arkadasini gördüm kadin bi basladi anilari anlatiyo teyze bi git banane gecmisinizden diyecektim nerdeyse  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahaha onlar yine iyi sen askerligini anlatana denk gelsen demekki ucaktan sen atlardin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
evet o daha kötü tabiki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!