|
|
|
sanirim... |
Sanirim bu dünyada ucakta bir yakinini yada tanidigini görünce onun
yanina giderek ucak havada iken öpüsüp hasret gideren tek millet biziz 
yoksa benmi yanlis biliyorum baska milletlerdende yapanlari gördünüzmü? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
evet cok sükür bitti ama hala translardayim gerimi gitsem ne  ya cidden bak ucak havalandi baktim bir kac hanim teyzem kalktilar öpüsmeye dedim ne oluyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahahhaa uyuz ya konuya iliskin yorum yap geberdirim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hea ya ne demezsin öpecek kisi ariyorum sankide  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
ya sapa saglam geldim manasinda sükür ettim ben yoksa buraya neden gelmek isteyim  evet bende huy oldu o enteresan seyler ya dikkatimi cekiyor yada benmi izliyorumda görüyorum anlamadim ama devamli degisik seyler gözümün önüne geliyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahaha evet esmerm sen bencede sus yoksa betoncu falan hikaye olacak  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahaha deli ya ölü öpmeye merak salsaydim morglardan disari cikmazdim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
pardon neee  yere in artik bence cok uctun sen  aklin halaa bi karis havada  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahahha yok ben is olarakta morgu secerdim öyle olsaydi  ya bende durdum cirpiniyorum kendimi kurtarmak icin hahahah ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahahha ucaktan indimde halen ucaktaki seyler geliyor aklima   yoksa aklim halen yerde ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahaha senin bu zaman cabuk gecsin örneginde bir kilo demirmi agir yoksa bir kilo pamukmu agir sorusu gibi oldu ama neyse  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
ne var yani meslektasmisiz olamazmi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
yok yani demek istediigm uyusanda uyumasanda ayni zamanda ineceksin yani  bende uyumuyorum daha dgrusu uyuyamiyorum  yoksa horum horum horlardim ucakta  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
iste onlari düsündügümden dolayi yoksa cok kötü horlardim  kitap okuyabilirsin dergiler var onlari okuyabilirsin yada kulaklik satin alip tv izleyebilirsin yada ben gibi millet ne yapiyor acaba diyebilirsin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hahahha bu ne kiz beni ilgilendirmiyor bu milletin bu tür hareketleri eylemleri   ama yinede bunu görmüs olsaydim burada sizlerle paylasirdim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
pardon bir an bos bulundum ve unuttum sorry  sen uyu ben milleti dikisleyim ben zaten paylasiyorum sizlerle sende görmüs gibi oluyorsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
pardon bir an bos bulundum ve unuttum sorry  sen uyu ben milleti dikisleyim ben zaten paylasiyorum sizlerle sende görmüs gibi oluyorsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim... |
hmm tamam olmaz bir daha kusura bakma  ben bir defa yolladimda o iki defa gelmis  lepiden kaynaklaniyor artik onuda sen idare etcen ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!