49 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.09.11, 23:40 Nr.: 1 Antworten

Misir`da tatil yapan ioldu mu?

Misir'a giden oldu arkadaslar?Ne yapilabilir orda,telefon görüsme ücretleri ne kadar?Emitasyon kiyafet-ayakkabi falan alles-veris icin vs?Bilgisi olan paylassin lütfen...Tsklr

0

Beitrag gepostet am 22.09.11, 17:28 @lion_07 Nr.: 2 Antworten

ben hemen hemen her kis giderim

nereye gidecen??? nilkreuzfahrt?

hurghada?

sarm el sheik?

alisverisde cok ucuz bir ülke, ama aldiklarin getirince burda isine yararmi bilemem

misirda genelde 4-5-6 dükkan bir ailenin olur, biri seni durdurur zorla malini satmaya calisir, mesela 100euro ister

sen düsürmek istersin en fazla 80e düser

daha ucuza olmaz zarar ederim der ve birakir, ve oyunun ikinci kismina gecilir hemen yanindaki dükkan sahibi seni zorla durdurur ayni yada benzeri mali sana daha ucuza vericegini söykler 75der mesela uzun pazarliklar sonucu oda biraz düser bu en son sahibi olduklari dükkana kadar devam eder

en sonuncusunda yine ayni aileye ait olan dükkanda 100euroya olan mali 3euroya kadar düserler, yok ordanda almazsan ve devam gidersen baskalari tekrar yüksek meblaglardan baslarsa bilki o ailenin dükkani bitmistir ve daha ucuza imkansizdir

ben pazarlik yapmasini severim ama genelde birsey almam

bol balik lokantalarina git, iyilerine gir fiyatlari ucuz tadi güzel

taksiyi asla önceden anlasma

20km uzaktaki biryere seni 5euroya götürürler, sen ucuz der kabul edersin ama taksimetreyi actir yarisi anca tutar

gezilere ben direkt reisevernastalterden ayirtmiyorum, onlarin 80-100euroya getirdikleri ausfluglari ben özel taksi yada at arabasi kiralayarak onda birine getiriyorum

esrar eroin satan cok iciyorsan burdan götürme orda ucuz, ruslarla arkadas olursan onlar cok cekiyor belesede getirirsin

disarda satilan markali sigaralarin ici ucuz misir sigarasi kleopatra meselaarkana takilip sana selam verip arkadas olmak isteyen araplara yüz verme, nasil soyariz onun hesabinda olurlar genelde

baska ne bilmek istiyorsunki???

-----
Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... !
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!