|
|
|
vermisse meinen koffer gören varmi? |
Slm arkadaslar yüklü bir bavulum vardi yok oldu birden simdi kapi kapi ariyom ama görende yok hanginiz en son gördü diye merak ettigim icin sormak istedim bayagi özel esyalar vardi tüm arkadaslarin icinde en son kim gördü? kredikartlarida gitti kalasnikofda ah ah  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üzgünüm sushi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napim dün gece arkadasa söz verdim aramaya cikcam diye belki gören olmustur diye ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahsi cazibedeki simge gibi madurum ben madurum diye ortaya cikcam ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polise yada kayiplar bürasina bi bas vur derim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya kimi tutuklucaklar bak arkadas bende dedi vayyy vayyy ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu seker hamster seninmi? HEHE haha getir onu benim esmerle biraz oynasinlar amcasiii hem valizimide getir bi zahmet ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya sorma canim günlerdir ariyordum demek bunlar almis elden ele geziyormus bizim bavul ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten senin sayende gümrükde ayakabi kacakciligi icin nerdeyse ceza yiyordum  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heee giiiiiii cekemediler bizim valizi vallahi zaten iki secenek vardi ya ucak düsücekti valiz agir geldi diye yada konu silincekti onca millet katili olmadan sildiler güzelim bavulumu ALLAHDAN sirf flip floplarim vardi icinde artik onca kiyafet ayakabi canta kalasnikof tabanca koyanlar üzülsün ben bir kayip terlikle yirtdim  SAGLIK OLSUN DIYOM TEK ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gi duydunmi biz fazlalik getirirsek izinden bu üstüne alcakmis gel senle bir hollanda seyati yapalim ordan getirdigmiz fazlaliklari arkadasa veririZ ayol öyle denilirmi hic bak vallahi uyanik olcan gümrükden gecince kimsenin esyasini almican üstüne ne olur ne olmaz bu devirde hersey yapiyorlar valla ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
)daha dur ikide bir hatirlatma su volkanin oltasini adam görmedi zaten hincik yerin kullagi var vallahi bide okur bu yazilari inan ugrasamam oltami istemiyordun diye zaten ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
)hehhe arkadas icin yanan cok bide sen yansan nolmussssssssss ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ortalikta kalmis süpheli diye imha edecegiz diyorlardi en son |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahha süper cok güldüm tskler paylasim icin ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet canim aynen sükür sanalda kayboldu birde gercekten böyle olmus olsa amaning ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaa yani ama sende simcik böyle diyon bah utaniverdim birdenbire günah degilmi emme onca güzelim katkilara herkez bisey koyuvermisti icine birden kayboldu kapkactilar aldi götürdü gibime geliyor BUNLAR very profesyonel hic iz birakmadan zap zarap yaptilar hic bisey kalmadi elimizde ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH razi olsun sizden hemi bak konu acilmisken utancimdan demicektim ama madem bu konuyu actin benim bir dublexim vardi dubaide ne olduysa kayboluverdi tapusu madem böyle bir iyilik yapanlardansiz hadi kardesim hic kendini fazla yormadan yapiver bi iyilik hemi söyle güzel manzarali olsun yeterki fazla ahim sakim bisey olmasina gerek yok dubai olsun dublex olsun tamam mi bah bu iyiligini hic unutmam zaten arkdas dedinmi sen gibi olcak böyle iste ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERIR SEN BANA YARDIM ETDIKCE ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu ayri canim gecen koffer doldurduk kayboldu onu ariyoz ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayy inan öyle durum cok fena erkek milleti iste kendi neden bakmamis gözleri nerdeymis ama oyk anam sucu hep analarda ararlar öyle durumlarda iki dakika bakamadin diye boylari devrilmiyesiceler ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!