|
|
|
tavsiyeleriniz lazim !! |
bana önere bileceginiz güzel hoteller varmi?? antalya alanya...ama fark etmezde...nerde söyle güzel bir tatil yapa bilirim...cevre güzel olsun,denizi güzel olsun .temiiiz olsun,all inklusive ve aktivitätleri olsun...ve en önemlisi bütceme uygun olsun ... sizin gidip memnun kaldiginiz yerler nereleri var??ablamlar da belki gelecekler ve cocuklari var...yani hem genc icin (yani bana) hem aile icin (ablam)uygun bi yer araniyor ama bilmediginiz görmediginiz yerleri tavsiye etmeyin...nur wo ihr erfahrung gemacht habt!!!yoksa reisebürolarda coook var ama türklerin agizdan duymak isterim bewertunglari ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

BENCE AKCAY (EDREMIT) ÖGE OTELINE GIT BALIKESIRLIYIM ve akcaydan baska yerde tatil yapinca pisman oluyorum ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
of insan hangini sececeginesasiriyor  tabi secim tek bana agit degil...ablam ile enistem sececek bende artik hangisi olursa  ama hepside güzel diyorsun...parasida uygundur insallah tavsiyeleriniz icin tsk ederim.... ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burasi sanki biraz kücükmü?yani alan olarak diyorum...yegenlerim of of demeye baslamasinlar ??  birde orda dadilik yapmak zorunda kalirim  hani rutsche spielfelder sportliche aktivitäten usw  ama yinede tesekkür ederim ...bakiiim bi belkide vardir ama ablam akdeniz tarafini istiyor zaten ...fiyat olarakta oralar daha müsait ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
?? hava yeterince sicak denizde soguk  bu nasil oluyor ?? mayisda bile gidenler memnun kalmis ya ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kücük klein aber fein akcayi sevmiyen yoktur en güzel otelinide koydum ama suyu denizi cok güzel bence yinede sen billirsin alanya kadar degil elbette ama alanyadada denizi berbat hayatda bidaha alanyaya gitmem akcay varken alanyaya gerek yok hicde bidaha özenmem ben balikesirli oldugum icin akcay bize cok yakin ve hep gideriz denize oraya o yüzden tavsi ettim güzel hem ruslarda yok pek daha sade kalmis bir yer dogal halinde ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet sushi ye katiliyorum akca hem kucuk bir yer hemde kafa dinliyecek bir yer aksamlari guzel oluyor denizide fazla sicak degil suyu bollll havasi da guzel fazlada yabanci turisk yok ,,,,, balikesir akca yaz bulursun,,,,, hemde hesapli bir tatil yeri ----- guzele guzel demem benim olmadikca |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir yer daha,,,,, izmir dikili,,,,, burasida guzel bir yer guzel tatiller ----- guzele guzel demem benim olmadikca |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayvallikada gecebillirler veya örene ama zaten akcayin o buz gibi kaz daglarindan gelme suyunu icsin zaten o bile yetiyor insana altinogluk var cok cok gezilcek yerler var bakma sirf akcayi yazdim en sevdigim akcay ama tüm adalari gezsen heleki geceleri deniz üstünde adalari gezen botlar var disco seklinde eglence genclere göre millet vallahi süper egleniyor hep tiklim tiklim dolu oluyor öge otelden cep telinle cektigim bir günes batisini cekmistim hatira olarak  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet dedigin dogru ben her izine gidisimde 1 hafta kaliyorum akcayda cok guzel bir yer sakin ve temiz bir de aksamlari her yerden insanlar akcaya geliyor nukemmel bir yer. ----- guzele guzel demem benim olmadikca |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 izmir zaten evimiz orda =) biraz acilalim dedik  farkli yerde tatil yapalim dedik ...ehh ama izmiri hicbir yere degismem memleket denizli ama izmirde kaliyoruz yani egenin altina üstüne getiriyoruz =) egeliyim ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushiii  gercekten harika duruyor offff hemcicik gidiverim bari  ja bana göre güzel ama sie hat 3 kinder ...biri genc ikisi cocuk und sie will ihre ruhe haben...bilirsin belki cocuklar SIKILDIM SIKILDIM demeye basladilar mi tatil matil zehir oluyor.... alleine möchte ich nicht annem gillerde gitdiler bile memlekete onlar ....benim okulum var diye ablamlar ile gidecegim ...yani onlar nereye ben oraya  ama coook tessekür ederim buraya insallah bi gün (flitterwoche  ) giderim  denizi temiz dedin ya bak buu coook önemli...temiz deniz akdebizde pek yok tek sabahlari sakin oralar ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi biz cocuklukdan beri gideriz oraya hicde üff yine mi akcay demedik herzaman güzel tatil gecirmistik aileyle yinede sen billirsin yegenlerini sen daha iyi billirsin görmeye auf jedenfall deger bir yer ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 evet bende izmiri coook seviyorum...gerci burasida sicak ama kordonboyunda gezmesi bile baska  ...ohhh karadenizin yesili meshur fistiklari orayida hep görmek istiyorum ama benim elimde olan bi sey degil...büyükler gel diyo geliyorum git diyo gidiyorum  ahhh insallah allah TR nin heryerini görmeyi nasip eder bana ... yardimin icin tskler...ama burda yazilan her tavsiyeyi not ediyorum...sakla samani gelir zamani... ----- Unutma!Açtıgın her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!