|
|
|
Varmi benim ülkemden iyisi....? |
Selam tugrahan arkadasim. Istanbul dünyaya sigmamista cliplere mi sigacak. Ancak imrendirir insani. Tesekkürler güzel paylasimina. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A.slm.zorbey arkadasim. Evet 2.si yok.Iyikide yok.Yoktur vatanimiz gibisi. 900 kisilik otelin 800 ünü Almanlar,60 ini Ruslar,kalani da biz Türklere kalmis.Adamlar senelerden beri Weihnachtini,Yilbasini burada kutluyorlarmis.300 Euro 1 hafta all.inc.gelmisler,yiyip icip günesleniyorlar.2 hafta 500 Euroymus. Bizlerse kalorifer basinda oturalim,kar buz temizleyelim. Ben tadini aldim.Seneye yine yilbasinda Ülkemdeyim. Herkes te iznini ona göre planlasin. Saygilar.Yorumun icin tsk.ler.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru ya abisi. Nereye baksan Alman.Ruslarda var ama azinlikta.Neyse oma fazla kalmadi.. Maldivler güzel,isterim orayada gitmek.3 saatlik yolda 3 bucuk atan ben icin biraz fazla uzun yolculuk. Baligin lafimi olur.Oradada cok ucuzmus.Ama Osterne kadar izin yok bana. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sevil.. Seni tutanmi var be arkadasim.Yoksa atla gel.Bugün öglen sicakligi 29 derece idi.Kimileri semsiye acti.Memoda bronzlasti bir güzel. Benim bu gece son gecem.Birazdan diskoya inip abschied partisi yapacagim.Bavulum hazir. Allah beni korusun.Frenin yerini bulurum insallah. Bende yazmistim ama.gittimi bilmiyorum.yarim saat bekledim gitmemisti.Bazen internet duracak kadar yavas. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostern nisan ayinin ortasi.4 gün tatil var ya. O kadar yol uculurmu be arkadasim..Deger ama,Ben söz vermeyeyim.Ucak beni ben ucagi sevemedim bir türlü.Yarinki ucaga uyumadan binecegimki,ucakta uyuyayim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nipet degil be arkadasim.Ne haddime,giden var gidemeyen var. Ben sadece gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum.Mallorca,kanarya adalarina kacan cok kisi taniyorum.Adam Ägyptene gidiyor ülkesini tanimiyor..Anlatabilmisimdir umarim. Tsk.ler.Iyi geceler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani. Insanin kendi ülkesini iyice görmeden baska yerleri gezmesi bencede etik degil. Kizmiyorum arkadasim.Sanirim sen öyle algiliyorsun. O güzel havayi birakip buraya kar küremeye geldim yine. Aslinda kar güzelde birde o kadar soguk ve kaygan olmasa degilmi.?Aksi gibi kehrwochede bende sira. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Kankim, Vallahi hayatini yasiyorsun be gözüm. Takunyalarin.kokerclerin,natashalarin hepsi senin olsun ama bir haftaligina genede seninle degismek isterdim. nede olsa kendi dilimi,kendi insanimi özledim be kanki. Ben ne yapayim bir yanlis anlasilma yüzünden 4 senedir gidemiyorum memlekete yunani italyayi vs.vs gezdim bu arada ama hic biri bizim memleket gibi olamaz. allah icine sindirsin kankim iyi eglenceler sana ama bir cupra balikla birde 35 lik devirecek olursan beni hatirla ok ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.cilgin kankam O güzel 3 haftaya yakin tatil maalesef bitti.Bu gün geri geldim.Hakikatten güzeldi.Dün günes gitme diye yalvariyor ve son bir kez yakmaya calisiyordu. Ama votkadan aldigim ders rakiyi icmeme mani oldu.Ama balik,her gün doya doya yedim.Bol rokali,Bitti,simdi ostern tatilini bekleyecegim. Senin namina üzüldüm.Insallah o olumsuz olaylari halleder ve sende sevdigin ülkende uzo yerine raki icer,ciprani,hamsi tavani yersin.Bunu tüm kalbimden temenni ediyorum. Insan rodosa gider,kosa gider, kostan ülkesine bakipta gidemezse cok aci bir olay bu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kankim demek döndün gene ha.... Hadi bol rokkali baliklari yedin,afiyet seker olsun yakisir kardesime amaaaa gözüm yedigin ictigin senin olsunda digerleri nasildi??? valla kanki su isler bir sonuca varsin bende 3 ayda bir oralardayim senin ardinda icmeden biraktigin rakilarin dibine dibine vuracam aglarla yoksa aglarla ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiydi be kanka hotel yeni yapilmis,sahane süper lüks,müsteriler her yastan var.aksam lobide dans veya animasyon.gece disko. Senin sordugunu anladim ben,öyle isler de mümkün elbette. Ya almanlar bizden fazla iciyor rakiyi.Adamlar kolayla iciyorlar (Raki-Kola)yanina da bira. Benim rakiyla pek aram yok.Onun sarhoslugu cok kötü oluyor. Sende hallet islerini..Bol.bol icersin rakili baligini.. Aglamasin..yazik ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ülkemize sahip cikip kiymetini bilelim..Karadenizin yaylalarindan,Marmaraya inelim. Gecelim oradan egeye,ayvaliktan cesmeye. Uzanalim Marmaristen Fethiyeye,Ver elini Kemer antalya, Side Alanya derken gelmissin Anamura.Mersin den vur ic anadoluya,gez barajlari,Gör hasan-keyfi, Daha bitmedi,Ugramazsan nemrut dagina,hatri kalir van Gölünün. Say-say bitmez. Allah görmek isteyenlere nasip etsin derim. Saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!