|
|
|
TÜRKIYE ÖZLEMI |
türkiyeye gidince en cok veya ilk önce neyi yapmak istersiniz.tükiyede özlediginiz sey neler???
extra für dich borntodie
ben:EZAN sesini,her yerde dalgadalga bayrak,SIMIT,Ihavasini,denizin,civiltisini,biraz size birkayim.sonst bleibt kein antwort übrig... ----- Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÜRKIYE ÖZLEMI |
ayyyyyyyyyyyyyy
bana türkiye deme jaaaaaaaaaaaaa 
En son 2002de gitdim türkiyeye ....
cok özledim ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÜRKIYE ÖZLEMI |
 agzim sulandi ya hel birde citir citr izgarada mmhhh
ya burasi gibi herkes robot gibi 22 uhr ab ins bett degil.da lebt man etwas länger. ----- Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÜRKIYE ÖZLEMI |
ya haberlerde simidi okadar kötüleselerd hani kötü ortamda pisiyor gibsine.görünce nee yemem artik diyorum ama simitciiiii diye ses geliyor ich mmmmh birde bakiyoumnar gibi ctir kizarmi dann kann mich nix halten sifa niyetini deyip geciyorum.burdakiler kalin ve hell oluyor hrhalde böceksiz faresiz yerde pistigi icin ----- Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÜRKIYE ÖZLEMI |
ya coookolmus insallah en kisa zamanda gidersin.iyi dayanmisin.artik idince tüm senelerin acisini cikarirsin ----- Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TÜRKIYE ÖZLEMI |
türkiyede 6 ay deniz girilir zaman uyar mutlaka ----- Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur |
|
|
|
|
|
|
|
|