|
|
|
Havalimani??? |
Nevsehirde havalimani var mi?
Yoksa eger, oraya yakin Kayseri mi yoksa hangi Alana ucmak gerekiyor? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Ich habe nach Flügen geguckt Nevsehir yok diyo yaw ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Ich guck mal, Danke gurban! ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Kiz kardesimin Nevsehirde isi var, ondan dolayi sorim
Bu sene gidemeyecegim galiba ayintaba, sen? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Yani Nevsehire en yakin Alan Kayseri mi? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Adana nerdeeeeeeeeeeeeeee Kayseri nerde isyankar
Kardesim burdan yani Düsseldorftan ucacak... ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Zitat:O da neresi? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Zitat:ben ne ayintaba nede berecike gidemiiiim |
üzülme yorum bizde gidemiiik ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Iyi okusaydin bana simdi bunu yazmazdin ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Deee geeet uyuz sey ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Evet Gayseri varmis
Acaba Sivas kac kilometre Nevsehire, sen bilirmisen gurban? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Daran soll mein Bruder denken, ben bilet ayarlamaya bakiyorum ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
OK, birde Sivasin yollariiiinaaa bakach
Danke bacim... ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Ben gitmiyorum, kardesimin Nevsehirde isi var...  ( ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Havalimani??? |
Koptuuuuuuuuum
hahahahahahahahahahahaha ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!