|
|
|
PRAG |
prag da hic tatil yapan varmi.... ich hab für märz was gebucht und frag mich wie es da ist ????? so party oder bar mässig ? oder einkaufsmöglichkeiten ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
ich war vor 3 jahren dort, suuper schön dort, werde dieses jahr im april höchstwahrscheinlich nochmal hinfahren aber nur für einen tag,
die innenstadt ist suuuper, günstig essen und einkaufen kannst du da, das interessanteste sind die Kristall sachen, hatte eine Moschee gesehen, aus reinem kristall 200 Euro sollte das kosten, habs nicht gekauft, pisman oldum bu sene insallah alacam. Viel spass wünsch ich dir dort.
P.S. ben türk yok sanirdim orda, ama türklerde cok var orda onlara sorarsin. ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
valla prag dedınmı ben bır SPARTA PRAG ı bılırım  hem ne yapacan sen pragı mragı tatıl yapacaksan guzelım memlekette antalya var bodrum var kuşadası var karadeniz var var oğlu varrrr boşver pragı.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
ist echt eine der schönsten städte europas, geh auf jeden fall mal auf den hradschin und über die karlsbrücke, schau dir den wenzelsplatz an und einkaufen und essen gehen ist echt billig.
wenn du abends weg willst, frag nen taxifahrer, aber sag, das du nicht weit weg willst ----- bart spiel, spass, spannug, schokolade bart |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
danke danke... aslinda tr ye gidecektim ama bir hafta icin zu teuer !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
tsk ederim.. umarim iyi bir tatil olur.. biz 3 kiz gidecegiz diger ülkeler cok pahali geldi.. mal sehen.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
türkeiangebote sind sooo teuer wegen ferien !! wollte ich eigentlich .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
Buyur! Ne Dedin Ne Dedin... Hey sayın bayan I don't Know deustch! you know english or turkish or papayeniginece  ..... (bombaya bak yaw) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
bilmiyordum kusura bakma... türkiye icin internettden baktim ama cok pahali tatil yüzünden.. onun icin avrupada kalalim dedim.. biraz daha ucuz aslinda istanbula gitmaek istemistim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
Ne kadar pahalı olabilirki yanı mesela pragda bir hafta tatilin maliyeti ne kadar? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
gidis dönüs mesela 125 euro ama otel icinde 4 yildizli.... bide iste harcamak istedigin kadar para götürmeli.. ama istanbul otel icinde 450 eurodan basliyo.. yani baya bi fark var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
vayy be beleş sayılırı bende BREZİLYAYA gitmek istiyorum RIO karnavalına  samba yapmaya heheheh kızlar felan boleee ohh ohhh bide ÇAÇA yaparım orda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
eger bunu ciddi ciddi istiyorsan bresilyada 1 yil kaldim ailem var.. yani manevi ailem.. rio a yakin yasiyorlar.. organize edilebilir... cooookk güzel bir ülke.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
rainbowtours daha ucuz olanlarda var... kizlarla eglenmek icin cok iyi aile ile biraz SIKICI olur galiba... osterferien icin cok uygun bu fiyat bence... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
aber busreise nä... mich stört das nicht manche finden es blöd !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
akuva sieada serto numbero bırre keompe siete layeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
tamam kız bana uyar sor bakım nasıl olacak o iş sen bana yardım et ne kadar para lazım sen ondan bashet bakım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
akuva sidea numbep peorl derrrad siera... half counter opas  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
ya sallıyorum be kızım sende amma tripsin haaa  mehühehhehhe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRAG |
almanyadan gidis dnös biletler 1000 euro felan ama hayat cok ucuuuzzz.... tr den bilemem tabiii.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!