|
|
|
Istanbul trafigi |
nix finito, ben yanlamaligina koyuyorum, sen nasil koyarsan koy, ben yeniyorum ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
mizikcilik yapmiyorumki, sadece sen yenersenmi centilmence oluyor? tzeeee ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
yawww tamam yahooo, al senin olsun, ama anahtarlar bende duracak tamammi? ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
zum glück ist es ein fahrschulwagen, wo ich auch nach belieben gas geben bzw bremsen kann ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
hmm gösteeeerr ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
aynen en önemli sorun insanlarin kendisinde bulunuyor ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
hahaaaaaa  irgendetwas stinkt da, motoru yakmada  ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
hmm daha güzel bi koku bulamadinmiii? ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
genau, baska bi parfüme gec bence ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
männerduft riecht immer gut ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
isch kenns nischt ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
 oldu uzak dururum  ) ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
hää anlamadim tam, nasil in out oluyorum? ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
ohaaaa schlimmmm ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
emm görmeden inanmam diyecemde, acikcasi görmeyi, arabasina binmeyide istemem ne yalan söyleyim ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
arkadasim,
inek örnegini daha cok espiri niyetli yazmistim zamaninda, artik aradan kac sene gecmisse. Hindistanda herhalde inek ciksa, cogunluk aniden yerinde durur, inege yol verir, üstüne inege tapmaya baslardi herhalde (tabi bu yorumda ciddiyetten uzakta) Türkiyedeki trafik magandalarini acikcasi sadece istanbulda oldugumda takip edebiliyorum ve söylediklerini tasdikleyecek tecrübeye sahip oldugumu düsünmesemde, bendede olusan önyargi dolayisiyla sana hak veriyorum. ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!