|
|
|
Istanbul trafigi |
Türkiyede büyük sehirlerin, bilhassa istanbulun trafigindenmi sikayetcisiniz?
Beterin beteri varmis, bu görüntüleri gördükten sonra sanirim bizim trafige toz kondurmamamiz gerekiyor
----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
bu arada görüntüler hindistandanmis
düsünün, birde karsilarina inek cikiyor ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
----- Kadınlarla müziğin yaşı yoktur. GOLDSMİTH |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
Ben istanbul trafigine çözümü arabayı garaja koydum motoru çıkarttım artık trafik derdi yok.he he. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
asil ozaman sana kolay gelsin, adamlar motorsikletlilerinn neredeyse üzerine sürüyorlar bile bile kücük tasit diye, magandalar iste ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
Busene şu trafik kanunu çıkarsa rahatlıcaz çünlü emniyet şeridini motorsikletlere ayıracaklarmış.Senelerdir söyleyip duruyorduk zaten sonunda. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
emniyet seridini neden emniyet seridi olarak kullanmiyorlarki, bence bu uygulamada care olmaz sorunlara. ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
dann solltest du dein taxischein auch noch machen ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
yes, i know ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
ben izlesem disaridan olurmu? ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
yok yok, nix angst, sadece emm sey iste, lalalalalaaaaa ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
yok cinsiyet ayrimi yapmam ben  ama kendimin direksiyonda olmadigim arabada hicbir zaman emin olamam ben ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
o amcan ozaman dikiz aynasi, yan aynalar falan, onlari kullaniyormu? ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
keske, ama türkiyede ehliyet sahibi olma kriterlerini biraz daha sikiya baglamalari gerekir öncelikle. Tabi tek bununlada kalmiyor, burada yillar gecmesi gerekiyor düzene sokmasi icin. Ve istanbulda trafigin düzelmesi neredeyse imkansiz derim. Kurallar veya cezalar ne kadar caydirici olur bilinmez. Bizim insanimiz onlarinda caresini bulur ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
bak ona varim 
----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
emm 42 aber muss immer eine nummer grösser kaufen, wegen einlagen yani 43 sayalim ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
ama enini yari olarak sayalim yani 18,5 ve 21,5 ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
tam yaparsak sen, yari yaparsak ben ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul trafigi |
wie, hmm iyide daha barismadikki küsecen aaaa, olmadi bu simcik ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!