|
|
|
arkadaslar yardimlariniza ihtiyacim var. |
slm
ben auto versicherung / araba sigortasi yaptiracagim lakin hangi sirketten yaptiracagima karar veremedim. internetten vergleich yaptim ondanda kararsiz kaldim.. yardimci olursaniz m.olurum. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana tavsiye edecegim tek sigorta rheinland...cok ucuz ve islerini iyi yapiyorlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allianz la görüstüm ilk tercihim oydu ikincide allsecur ama arada cok fark var.oysa ikiside ayni sirket... yorum icin tsklr. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ayben.. Hoffentlich allianz versichert.. Ucuz $irketler ilk kazada atiyorlar adami. Para öderken zorluk cikariyorlar. Prozentin dü$ükse "allianz" tavsiye ederim. Yüksekse "direckt" var aracisiz..sadece arabayi az ve tek kullanman önemli,garajinin olmasi,cabrio olmamasi (haftpflicht mi..? teil kaskomu)gibi olaylarda sigorta ucuzluyor. saygi ve selamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rheinland hic duymamistim, bi arastirayim. yorum icin tsklr. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vergleich yaptim en uygun allsecur cikti.
yorum icin tsklr. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm memocum. 60/% porsentteyim, yinede iyi fiyat cikartdi allianz.. sadece haftpflicht olmasina ragmen .. yotum icin tsklr. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet huk da revanjta onuda arastiracagim.
yorum icin tsklr. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi erkekmi?. nerde öyle erkek?
beni sirtinda tasiyacak erkegi degil yüreginde tasiyabilecek olanini tercih ederim :P o daha garantili  . ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim bende su an danisiyorum . ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla seni dövemiyecem yorgunum.... ben su an sadece sigortalarla ilgileniyom. istersen sigortami attirma:P. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 arkadasim iclerinden en iyisini söylesene. okadar cokmu kazaya sebep verdin? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi iyice karistim  . ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kalite pahalidir..ayben. senede 200-300 euro dan fazla farketmiyorsa..! Kalite al..hizmet al.. Maalesef kaliteyi sadece ihtiyacin oldugu zaman anliyabiliyorsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En iyisi ADAC ye git onlarin calistdiklari sigortalar var en uygunu onlardir. veya HDI ----- Yalan, ağzımızdaki küfür, gönlümüzdeki kirdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can sigortacilar hep iyi davranir basta nasil anliyacamki, sihirli küremde yok ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 okadar ucuz olmasi icinde porsentin baya düsük olmali. dedigim gibi bakicam onada. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ADAC da cok tutuluyor. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADAC sadece araban yolda kalirsa agrizalanirsa sana yardimci oluyor tabiki üyeysen ama oraya gider sigarta sorasan prosentine göre en uyunu buluyorlar.ama sana tavsive edecegim HDI veya DAS ----- Yalan, ağzımızdaki küfür, gönlümüzdeki kirdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!