|
|
|
Polis önünde drift yapıyor |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gördügün gibi yikilmadim ayaktayim haklisin videoda görüntü kirliligi var ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utanmadan birde yarida kestim diyon ne olursa olsun benim ekledigim videolari yarida kesme birdaha görmeyim duymayim isitmeyim yoksa ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahh ahhhhhhhhhhhh adam olmiyan cocuk ufakkende bu böyledi yerleri yuvarliklar boyardi tebesirle simdi büyümüs güya adam olmusda tekerlerler resim boyuyor yerlere yuvarciklar hala degismemis hahah  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne hemsosu kim cikariyor bu laflari  bu yeterli bence ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslannnnnnsinn senn aslannnn ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim iste bak zaman gecsede bazi aliskanliklar hayatimiz boyu bizi takip ediyor hahahah hadi iyi sohbetler kardes ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guckst du hier der kann kreise machen net so wie du hahaha canim benim daha cokkkkk firin ekmek yemen gerek um so fahren zu können kiz senide buldum sevilcik hahah üben üben üben dann wird das schonnnnnn ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyide kisin zor olmiyormi canim hahha wenns kalt ist im sommer ists warscheinlich schöner wenn der wind durch die haare weht hahhaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm sevilcik wenn du so weitermachst hab ich bald ... inder hose vor laut lachen hahhaha hör auf giiiii güldürdün yine beni ich stell mir das grad bildlich vor haha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet korksan iyi olur benden  reklam yapmasan olmaz yani simdi kendi laptopum felan ney yani senin varda milletin yokmu bunmu demek istiyon  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan 7sinde neyse 70indede odur ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!