|
|
|
Su mahallenin güzelligine bi bakin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm evet eski olani demi cok güzelmis araban  hiz yapma fazla dikkat et 
----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahh ben bi bilsem geceleyin cökmeye gidecemde bilmiyom  hollanda zannedersem sanirim heralde 
----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm sürebiliyosan ne mutlu sana 4 tekeri  ama dene digerlerinide ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vayy pardon yabangülü bilmiyodum ya sende nasilsa cok sunun en yavas en eski en en enlerinden birini baaa verirmisin ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saol Allah razi gelsin  bayramda  ne hava atarim vala ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güveniyom saaa hava atcam ya  tmm sustum ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok o zaman bayramlik elbise olur ya bayramda giyersin sonra yok yirtilir yok kirlenir bende onuun misali ver baa arabayi 2 3 tur atayim bizim mahallede felan  sonra verrim geri  emanat malin cani biyerinde olurmus  ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanki alirim geri vermem dedim ala ala  vercem vercem vala evil: ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buna ne diyon  benim köydeki arabam ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya hic sorma ilkini yanlislikla paylasmisim  abinin arabasimi var öyle ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hihh Bu güzelmis bakk  ama sen ne etcen bunu senin tir dolusu ferrarilerin fln var  ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taam o zmn ben senin gibi cimri deilim elim boldur nasi istersin arpayla calisan var otla calisan var tavsiyem otla calisandan al onlar hem az yakiyo hemde uzun ömürlü   yok olmaz diyosan arpa yiyenler ama bunlar biraz deli oluyo  ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maliyeti ucuz yauvvv,,,,, ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavv sende al kacir dicemde yok yok bosver sen idare et varsa kendi arabanla abidir gir kanina damardan belkim verir 3 5 tur atmak icin ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kac senelik ehliyetin varki senin yaninda duruyo ama adam hakli carparsin felan Allah korusun  abinde seni carpar ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 amannn babanin varsa bosver abinin arabasini illa yenimi olmasi lazim at vitesi bosa git kosa kosa ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygi duyuyorum yapicak bisi yok  Ama yinede güzel ya arabalar,,,, ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah yardimcin olsun ne diyem  o kadar araban var sat bi kacini al bi ----- Dünya bosa dönüyor Cift okey bende... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!