|
|
|
böyle bi sürüs sekli yoh yaa |
tirin önünde yildiz varsa her türlü sürürm haciii daracik sokaklar demisken aklima oyun havasi geldi daracik daracik sokaklar kizlar misket yuvarlar agzim dilim kurudu kiz sana yalvara yavalaraaa ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bah sen hele x6 toz bile kondurmuyor sanki x6 tank  o hizla bi yere tozla farketmez benz veya bmw x6 hertürlü ayvayi yersin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O yolu bilirim kanka Tutlingene dogru giderde,o arabayi almak icin 1-2 sene daha sparen yapmam lazim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürüs güzelde okadar dikkat ettim ibreyi göremedim acaba kac km hiz ile gidiyor? birde müzik nekadar hizli caliyordu, bu sakin hizlandirilmis video olmasin  ya millet yapiyor bizde inaniyoruz. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atmaaa ziyaaaaaa m3 kazaa felan filan  firtina yerine palavlarci gülay desek daha dogru olurmu sence ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he ya haberim var bikac tanidik tirci abi taniyom onlar söyler hep simdiki kamyonlar ucak gibi diye  eee olacak okadarr o yildizli tirlar memleketim Aksarayda yapiliyorrr ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam üstüne bastin o otoyol iste farketmez beklerim ben ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibre sadece otobanda iken görünüyor 260km videoyu hizlandirmis olamazlar mesela 3:30 itibaren bak bakalim arabayi sollarken hem sarki örnegi cok basit olmus  simdi slow parca calsaydi videoyu yavaslastirilmismi olacakti ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cikarsa zaten 45 ps olmazdi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o yollarda sürmüyorsa nerde sürüyor  birdaha izle videoyu yapmacik degil ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bide kaza yapsa öyle bi kaza sekli yokdu olacak  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen inatsan ben sendende inatim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yildizaaa bisey olmaz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynennn sarkida uyumlu bencede harika ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecmis olsun aga kac ay giti ehliyet ve mpu testine girmen gereklimi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi ucuz yirtmisin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!