|
|
|
böyle bi sürüs sekli yoh yaa |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
der sieht hammer geil aus  babam da benz almak istiyor ama annem karsi geliyor güya her türkde benz varmismismis olmazmismis falan ama babama kalsa son model güzel bi benz jeep olsa yuk demez vallahi ----- (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ach was...ben bakdim...das vorne ist nix weiter als ne leinwand  yani teknik efekt yamislar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yildizi var herhalde güzel olacak  varsin olsun her türkde ne olacak ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arabayi güzel kullaniyorda yinede azraile oyun olmaz  gerci benimde AMG olsa bende böyle gazlardim o ayri mesele ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyorsunnnn  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jups...bence hatta matrix deler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neymis senin o meshur araba söylede bizde bilelim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayanlarin hepsi böyle araba kullanza trafik sorunu diye bisey kalmaz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kanka.. Yildizina kurban oldugum araba.. Yollarda ayni benim ev-isyeri yolum..Dar ve virajli..Hele yollar karla kapli ise..ööööffffffff Nede olsa plakasi yeter..3 senedir biriktiriyorum..Daha ceyregini alamam..2.3. el olacak galiba..sira gelirse.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istikamet ölüm ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.selam kanka aynen yildizda plakasida yeter  wasss du sparst für ein AMG??? yakisirrrrrrr kankama ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben o arabalari ancak ikinci el alabilirim..Kankam. Beklemek lazim.1-2 sene Ama yildizdan sasma...Stuttgart adresi number one of the world.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ablalik yakismis sevil.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
May I say sister to you.. Bak jahrgang gleich..I have birthsday nextweek.Are you younger.? Beni forumculuktan cikarttin gii. Yine alay edecekler benimle.. Nur...weil du bist.. Internatiaonale interpretung... Anlamayan beri gelsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunun birde türkcesini alayim.....Da anliyayim.. Jahrgang 80,Hab gedacht bist auch.. Bana hediye almamak icin kivirma..Gerek yok.If your brain ok.I am ok. Sevimli kizsin ya.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azicik anladim,ama anlamis gibi davranayim.... sonst  veya headbang: Bei mir ist alles dicht.Aynen devam selamsizli.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni adinla hitab edeyim sevilovic.. Yakismis..tbr.ederim...güle güle kullan. Yazim sadece sana degil arkadasim...(?) Surada aylardir yaziysiyor,paylasiyoruz. Selam almamak. vermemek,bence yanlis...Umarim hic bir zaman böyle konuma gelmem. Selamla yaklasir,saygiyla veda ederim.. Kimisi gülse,kimisi alay etse bile.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben ve hiz hic huyum degildiir  kurarlara uyalim uymayanlari uyaralim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabreden devris muradina ermis  AMG alirsan beraberiz haberin olsun ben test edecegimiz pisti biliyorum A81 stuttgart richtung singen ab herrenberg gibt es kein tempolimit  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!