|
|
|
Yardimmmm edinnn |
Arkadaslar.. Mercedes e220 den anliyanlar varsa buraya lütfen..acil lazim gerek bana... wie kann man tageskilometerzähler auf Null setzen??? das auto hat ein Multifunktionslenkrad, da sind paar Knöpfe drauf ama tikladigimda bir kacina werkeinstellung zurücksetzen diyor und das will ich ja nicht... anliyan Beyler lütfen yardimci olun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
Sizi ciddiye almiyorum. Cevap yazanlari eleyip ona göre yaziyorsunuz sanirim. Ama ciddi iseniz, umarim bu yasak ise suc ortagi bulamazsiniz.Mutlaka kiralik veya leassing arabadir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
hayir ya ne leasingi.. araba bizim yasak olan bir durum yok ortada.. sadece arabanin tageskilometerzählersini sifirlamak istiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
Multifunktions Lenkradin sol tarafinda dört düyme var OK isaretleriyle Yukari-Asagi-Sag-Sol gösteriyor sen Asagi gösteren Oka basacaksin Aktueller stand KM auslesung cikiyor Löschen ja oder nein wen ja dan in der mitte auf OK drücken.
Wen du die feil richtung rechts weiter drückst erscheint Gefahrene KM stand und du wirst wieder gefragt Löschen ja oder nein wen ja OK drücken .
Das heist der Rechte teil eines Multifunktions Lenkrad bei MB Daimler kannst du nicht falsch machen der Linke part wird gefährlich wenn du keine ahnung hast stellst du alles auf WERKSEINSTELLUNG so werden alle einstellungen gelöscht und du must den nächsten werksatt aufsuchen. ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
ok dankeschön..yarin bi denerim artik cok sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
Frauen und technik lachen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
Bunu bilmemenize sasirdim,ve önce size (önceki forumunuzda)yazdigim yorumu ciddiye almayip sadece profil ziyareti ile gecirdiginiz icin sizi samimi bulmamistim. Benim sizi ciddiye alamdigim gibi,sizinde yoruma yorum yapmama hakkiniz var elbette. Saygilar.iyi geceler.Umarim sorununuz giderilmistir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
Dur Ben Sana Yardim Edeyim Cok Anlarim Ya ) Kitapi Yokmu Orada Yaziyor Olmali Bence? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
slm,sol tarafta ince bir dügme var,o dügmeye uzun müddet basili tutmalisin..hatta sola dogru cevirirseniz,tacho nun isigini zayiflatir..gözünüzü almasin diye....saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
ne dügme ne bisey hersey digital..kim icaat ettiyse su digitali Allah cezani vermesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yardimmmm edinnn |
cok ince siyah biraz uzzun,farketmesi zordur fakat bulabilirsiniz....o dügmeye basacaksiniz uzun müddet...hepsi sifirlaniyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!