|
|
|
Whatsapp |
Signal e geç.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Signal iyimi banada arkadaştan msj geldi orayi dene diye ----- Endamýn yetmez, beyin þart Caným :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Bilmem, kurup denemedim....wa ile tele var bende. Wa dan başlıyorum yazmaya, devamını tele de getiriyorum, bitişi gene wa da yapıyorum....gizli okuyanların kafalarını hepten karıştırıyorum böylece ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Benimde kafa karıştı desem  also bende hep Watzi vardi jalende var belki dururda halen.. ama bi yandan justtalk cenline de var simdi o signalida indirdim yarışmacılara başarılar bakalim sonunda hangisi kalicak : )))) ----- Endamýn yetmez, beyin þart Caným :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
mit, kgb, cia gibi gizli teskilatlar ile uzaktan yakindan alakam olmadigindan (mi acaba?) dolayi, dileyen diledigi sapikliklari gizlice okusun dursun benim yazismalarimda whatsapp i silmem ben büyük ihtimal  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Bende silmem sanirim hatta yanilmiyorsam bundan bi süre önceden olaylar olmuştu ama yinede WhatsApp i silen olmadı çoğunluk devam kullandı... ----- Endamýn yetmez, beyin þart Caným :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/whatsapp-gizlilik-sozlesmesini-kabul-etmeyen-hesaplari-kapatiyor-41748522?utm_source=t.co&utm_medium=post
Güncel bilgi, okumakta fayda var....sanırım mayıs tan sonra wa iptal olacak gibi  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Jepp, doğru ama sıkıntı şöyle olacak...hepimizin tr'de arkadaşları, aileleri, akrabaları vardır, wa üzeri görüştüğü, yazıştığı... Onlarla olan iletişimde sorunlar olabilir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Sorma, geçenlerde daha kızların bana attıkları kartpostalları buldum...internet çağı öncesi, buradan tr ye yaz tatiline giden kızlar bana kartpostal yollarlarmış, unutmuşum la....geçen 4-5 tane elime, geçti, okudum.... O zamanlara geri dönüş yapacağız anlaşılan desene ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Posta güvercini daha ucuza gelir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Hem biz niye kandırıyoruz? Biraz da biz kandirilalim, kız tarafı düşünsün biraz da... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!