|
|
|
Whatsapp |
senin bu resim biraz solucan ile kobra karsilastirmasi/kiyaslamasi olmus ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Galiba Avrupa için geçerli değilmiş öyle duydum en azından ama zaten pek kullanmıyorum olmasada olur ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
simdiye kadar donumuza kadar biliyor ama bu bilgilerini kullanamiyorlardi....bundan sonra kullanabileceklermis ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
bilmiyorum ne kadar dogru ama türkiye icin de geri adim atmis whatsapp...sözlesme yürürlüge girmeyecekmis diye kayniyor gene dedikodu kazani da, resmi bi aciklama okumadim ben de daha 
sen pek kullanmamaya devam edebilirsin yani  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Halka açık yayın yapayım ben en iyisi  --------------------------------------
det canli yayin felan yapma,millet senin kirli donunu görmeye hevesli degil  senin donun belkide kirmizidir he,yoksam pempe donlumusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Silmicem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
https://youtu.be/BHyqhWkbnfo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
CIA pesimdee   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
  Belki sana tip verir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Der hat so recht  gülüyorum mizahini sevdigim icin Ama gercekten hastalik olmus durumda paylasmazsan denken die die ist langweilig die macht nix Ya kime ne  yarabbim ya 
Gecen arkadas diyor wo bist du man sieht dich nicht 
Dedim extra yokum catlayin istiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
  O nein küstürdün oni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Yolunu bulmus  mobilya satanda var sanarsin ebay Kleinanzeigen  Onunda Finanzamt pesine düser  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Don mu? Hangi don ayol? Olsa dükkan senin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Bende de durum onu gösteriyor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Gercekten öyle paylasmazsan lebst du nicht für die  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Bilgi olsun diye aktarıyorum, whatsapp geri adım atmış...8 şubat 'ta güncellenmesi beklenen sözleşmeyi 15 mayıs a ertelemiş ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Rica ederim mavi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Geri getir hepsini bi üç aylığına ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whatsapp |
Benimkiler umuma açık, herkes her yerden istediğini okuyabilir bende ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!