|
|
|
Lütfen dikkat:Achtung...trojaner..? |
Selam arkada$larima.. Gema tarafindan internetim kilitlendi.Yasak müzik indirdigim icin..? 50 Euroluk bir paysafe card in codu ile tekrar acilacagi bilgisi vardi. Bende youtube tan clips kismina ekledigim $arkilari sanarak,acilacagini umdugum internetim icin bu parayi gönderdim. 2. gün hala acimadigini gördükten sonra Gema(telih haklari,müsik rechte)yi aradim. Bana dolandirildigimi ve PC icin bir $ey yapamayacaklarini,kendilerinin benim internetimi kapamadiklarini,bunun bir trojaner oldugunu bildirdiler. Bana verdikleri linkte bu konu hakkinda bilgi sahibi olabilecegimi söylediler. Ba$ka Bir PC ile internete baglandim ,ama gerekli bilgiyi bulamadim. Size tavsiyem,Böyle bir$ey oldugunda sakin para göndermeyin. Parayi aldiklari gibi,hic olmazsa engeli kaldirsalar neyse. Benim yeni laptopumda hic bir $ey yapamiyorum. Bilgisi olan arkada$larimin tavsiyesine ihtiyacim var. selametle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm memo trojaner icin senin pc nin icinde virus program var, neden aktif etmiyon. Microsoft sayfasinda gösteriyo ----- sponsorum Ask,acim profesyonel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam memo arkadas yahu her bir seyi surada soruyonuz yaziyonuzda bunu neden sormadin  Gecen hafta enistemin laptopunada aynisi geldi o bir virüs ,parami ödedin birde insan bir danisir  enistemdende 100 euro istedi  Laptop tamamen kapandi onunda ,herseyi silip yeniden kurdu ,temizle güzelce yeniden kur hadi kolay gelsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel temennlirene tsk.ederim. In$allah ba$kalari ayni hatayi yapmaz. Bayagi Gema logosu.$u ip adresi ile yasak müzik indirdigimi belirtiyorlar. Tsk.ler akidesime. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Pc i acar acmaz o $irketin logosu cikiyor.Hic bir yere tiklayamiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Ben sahiden gema sandim. 50 euro da cok bir para olmadigi icin gönderdim. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm senin pc yi ele gecirmeye az kalmis yeni formatlaman lazim orginal cd yle gecmis olsun.
----- sponsorum Ask,acim profesyonel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Neyle sorsaydim..?? pc.tamamen kilitlendi. 5 senedir kullanmadigim eski pc.mi ancak bu gün aktive edebildim. Ve hemen payla$tim. Hepimize gecmi$ olsun.. Umarim ba$kasinin ba$ina gelmez.
saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende haklisin hadi gecmis olsun tekrar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam anafiel. Benim laptopum aninda klilitlendi. Mektupla gelseydi belki bende ayni davranirdim. Laptopta hic bir $ey yapamiorum. Acilir umuduyla parayi gönderdim. Adiler,parayi aldilar kaldirsalardi mikrobu.. Ben ba$ka arkada$larimin ayni tuzaga dü$memesi icin uyarma ihtiyaci duydum. saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.beyza Ben de denedim yok olmadi.Hatta aküyü cikardim denedim.tik yok. Formatiereni deneyecegim hafta sonu. Eski lapim de yarim saatte isiniyor..Neredeyse cay demle üstünde.sonra abstürzen ediyor. I phonelada girmeyi sevmiyorum. Neyse saglik olsun.Ilgilenmen sevindirdi beni.. Bu haberi duyanlar duymayanlara duyursun. Tsk.ederim.Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm memo keske ödemeseydin...bendede aynisi oldu 100 euro ya ödeyin yada tankstelleden karti alin ve code yükleyin yaziyordu... ne sayfadan cikabildim nede baska sayfaya girebildim...arkadasi aradim sakin ne öde nede bisey yap dedi ...bu bi virus ve 3 haftadan beri geziyormus....bence direk tanidigin varsa der sich gut auskennt...ona götür 5 dakikalik is..ve tavsiyem bilgisayarina sifreli girersen yedekten gast sayfasida ac ordan gene istedigin gibi kendin virus lari silebilirsin...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te$ekkür ederim. Bu gema olayi cok yankilandi ya.Yok musik rechte,sänger u.$arki sözlerinin hakki korunmasi amacli indirmenin yasak oldugunu duymu$tum. Ama buradaki clips bölümünde ekledigim $arkilardan sandim. Demek attilar, tutturdular. Hafta sonu hallederim in$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm ... bu olay benim iki defa basima geldi ..ilkinde panikledim ödemeyi dahi düsündüm ..neyse arkadasim pc den anladigi icin ona gösterdim ve yardimci oldu ..nasil yapti yaninda olmama ragmen aklimda tutamadim ..ama ikinci olayda tekrar kitlenince bu sefer pc konusunda benden bilgili olan ablama sordum onun sayesinde tekrar Laptopuma kavustum  ... yalnis hatirlamiyorsam eger hatte ich mein Laptop nicht mit windows starten hochgefahren sondern mit sicheres starten , danach bin ich in die Systemsteuerrung reingegangen und habe auf die Wiederherstellung geklickt ..bir gün öncesine getirdim ve Laptopum yine kullanilir hale geldi ...halende kullaniyorum  ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.miroglu. Yardim teklifin icin tsk.ler.Hizir gibisin ma$allah. Üst tarafta anlattigim olaydan pc.im kilitlendi. Gesicherte modus,normal starten ypiyor ve ...hep o simbol geliyor..Ihre computer ist gesperrt. Parayi gönderdigim halde ayni yazi. Kontrolden sonra 24 saat icinde otomatik acilacak diyordu. Ama gema..dolandirildin diyor.Bir kilitlemedik diyor.BKA ya bildir diyor.(Bundes kriminalamt) Bilen bir arkada$in yardim etmesi beni lüzumsuz masraflardan ve beklemekten kurtarir diyor ve bu bana olan dersin,ba$ka arkada$larima olmamamasini temenni ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper,yarin hemen deneyecegim.. Ama önce systemstarti yakalamam lazim. tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederim simdiden kolay gelsin size ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedigin adresi nereye verecegim.. Neyse yarin sakin kafayla okur,daha iyi degerlendiririm.. COOOOK tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ederim. Bu hafta sonu hallederim sanirim. Bu eski lapiyle(hakkini yemeyeyim,cok kahrimi cekti.)uzun zaman sürf yapamiyorum. Bir sey olursa bilgine basvururum..Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günaydin ...sagolun ...bilgilendirdiginz icin tskler ..en kisa zamanda öyle yapacagim ... iyi günler ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!