|
|
|
Tastatur komut almiyor... |
Umarim yardim edebilecek arkadaslar olur aranizda. Bir süre önce bilgisayarima virus ve malware girmisti ve ben aklimca bunlari yükledigim programlarla yok ettim. Islem sonunda sistemin neustart yapilmasi gerekiyordu ve yaptim. Windows acildiginda sifre vermem gerekiyor. Fakat klavye komut almiyor. Maus oluyor. Tekrar neustart yapip F8 le acip oradaki secenekleri denedim, fakat hep ayni. Maus calisiyor tastatur olmuyor. Bozukta degil isigi yaniyor. Sifremi verebilsem sistemi acabilecegim. Lütfen bir cözüm bilen varmi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sagol Beyza Tüm baglantilari cikarip tekrar taktim. Hatta baska bir klavyede taktim. Olay hep ayni. Hangi tusa bassamda reaksiyon yok. Ayrica windows orjinal cd si de yokmus. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm, F8 de ki seceneklerle birsey yapilmazmi? Gerci ben onlarin hepsini denedim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk, yarin tekrar deneyecegim, Cok hassas bilgiler var pcde. Yani isyerinin. Uzman cagirmadan yapabilecegimi umuyordum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
windows XP |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Danke, Frau lernt nie aus. Besonders wenn es um Technik geht Es ist zum Verzweifeln |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm, Arbeitplatza ulasamiyorum. Yani windowsda ilk acilan pencerede her zamanki gibi Benutzername ve kennwortumu soruyor. Tastaturdan dolayi bunlari ben yazamiyorum. Fakat curser her iki yere gidiyor. Ikinci bir tastaturda denedim. Anschlußlari da degistirdim. Acabilsem wiewerle baktirmak en mantiklisi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atacagim atmasinada. Benim hatam. Malwareleri sileyim derken tüm bilgilerden olacagim. Programlari önce nasil saglama alabilirim ekran acilmazsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hepinize tesekkürler, Bu is biraz kafa yoracak gibi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar, sorun simdilik cözülmüstür. Klavyenin calismasini engelleyen cok sayida virus ve trojanlarmis. Hatta netzwerke bagli diger 2 bilgisayar ve serverde viriözmüs. Festplatteler temizlendikten sonra yeni bir antivirus programi yükledik. Internette bedava olanlardan degil. Internette dolasan antivirus programlarinada fazla güvenmemek gerekiyor. Umarim simdi bir sorun cikmaz. P.S. yinede eski PS2 Anschlusslu klavye olmuyor sadece USB Anschlusslar oluyor??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm, Biz vaktinde internetten bedava ANTIVIR indirmistik. Buna ragmen gizlenmis trojanerler varmis. Yeni Antivirus programindan ilk etapta bekledigimiz sistemi yavaslatmamasi ve optimal korumasiydi. Bu yüzden simdi deneyecegimiz program ESET smart security 5. 1 yillik 4 pc lisansida cok uygun denilebilecek fiyatta. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!