|
|
|
Steve Jobs yaşamını yitirdi(veda etti)..Allah Rahmet eylesin |
Apple’ın kurucularından milyarder işadamı Steve Jobs, tedavi
gördüğü ABD’nin California eyaletinde yaşama veda etti.Kısa bir süre
önce kanser nedeniyle Apple’ın CEO’luk görevini terk eden Jobs, 56
yaşındaydı Steve Jobs, Mitbegründer des Unternehmens Apple, hat den Kampf gegen seine Krebserkrankung verloren.
Ende August 2011 trat er von seinem Posten als Apple-Chef zurück und
übergab das Ruder an Tim Cook, der nun CEO des Unternehmens ist. Jobs
war bis zu seinem Tod Chef des Aufsichtsrats.
Der Visionär, der Apple zum wertvollsten Unternehmen der Welt machte,
war im Jahr 2004 an Krebs erkrankt und wegen einer seltenen Form von
Bauchspeicheldrüsenkrebs, eines neuroendokrinen Inselzellentumors,
operiert worden. In einem Universitätskrankenhaus in Memphis im
US-Bundesstaat Tennessee hatte sich Jobs 2009 einer Lebertransplantation unterzogen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
„Ich bin wirklich traurig“, erklärte Gates nach der Todesnachricht. „Ich habe Steve vor etwa 30 Jahren zum ersten Mal getroffen und wir waren Kollegen, Mitbewerber und Freunde über mehr als die Hälfte unserer Leben.“ Wenige hätten die heutige Welt so beeinflusst und die Nachwirkungen von Jobs würden noch spätere Generationen spüren. „Für die, die das Glück hatten, mit ihm zu arbeiten, war es eine unglaublich große Ehre. Ich werde Steve enorm vermissen.“
Allah günahlarini affetsin, dünya bir Genie'yi daha erken kaybetti, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen ve senin gibiler neden herseyi tersten anlamalisiniz?
Arkadas böyle birseyi zahmet edip yazmis zirzop bir konudan tabi daha güzel, icerigi degil hangi anlamda yapildigina not verdim ben, sen git bak istersen belki TS siran gelmistir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Savunmama cevap vermemissin neden diye sorsam? bence sen o siradan cik, burdaki bütün üyeler beateyi okursalar günlerce bitmeyen bir kuyruk olusur. Sende msn S yap baksana bunu cok iyi beceren kisiler varmis BURDA  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen niye üzerine alindin simdi?    hiiiiiic üzerine alinma cicik kiz, cik aradan lütfen cizirti yapiyorsun. hem sana konus demedende atlama yeni gelin gibi sahneye  
byeeeeeeeeeee  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekle belki ondan esinlenen msnciler biraz daha iyi yaparlar GÖREVLERINI   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen al simdi oresimleri... ha bu benim üstümdeki gaciya gönderde isini daha iyi yapsin   
Yada söyle ona sayfani ziyaret etsin, ben ciktim, burasi acaip sey koktu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayir bilmiyorum sanki onunla konusan varmis gibi atliyo birseylere. buda Sanalin bir sendromu olsa gerek, bendede cikarmi acaba bu belirtiler?   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlisim varsa,düzelt beyza : simdi sizce veya dinimizce hristiyanlar kafir mi ? öyle mi anladim,algiladim yani ??? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siz biz derkene,birden fazla kisi yorum yapmis ya.....onlari topladim sadece canim beee,cogul olaraktan yani......hehehehe
iyi,iyi....desmiyorum o zaman konuyu....kapadim !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlar da tek bir Allah a inaniyorlar,onlarla bizim aramizda sadece ufak tefek farkliliklar var ama genel anlamda bakacak olursak, onlar da tek bir varligin ve bunun da Allah oldugunu, cennetle cehenneme....iyiye,kötüye......
hristiyanlar sadece isa dan sonra gelen baska peygamberi kabullenmedi,istemedi diim,bilemiceem tabii ki gerekcelerini ya da biz islami o zamanlari yanlis yollardan yaymaya calistik,kan ile savas ile belki de dinimizi yaymaya calistik....inan detayli bilgilerim yok zaten,sadece mantigim dogrultusunda ilerlemeye calisiyorum.....yani sonucta geri tepti, hristiyanlara HZ.Muhammed in son peygamber oldgunu,ayni dinden oldugumuzu,bazi degisiklikleri,ibadetleri,vs. kabullendiremedik ev simdi ki bugünlere geldik ki hala islamiyetimizi terörle,savaslarla kabullendirmeye calisiyoruz hristiyanlara.....hala ayni hatayi yapiyoruz. halbuki hosgörü,anlayis dini degil mi bizimkisi ?
allah a inanan milyonlarca,milyarlarca hristiyani dinsiz,kafir diyerekten de gönül rahatligi ile suclayabiliyoruz. onlara bi --Allah rahmet eylesin--demeyi bile polemik haline getirebiliyoruz.....sorry ama benim dinim bu degil. gerci herkes dinini kendi bakis acisina göre yasadigindan ötürü de, kul ile Allah arasina kimsenin de giremeyecegine göre.....
yani bana göre hristiyanlar kafir degillerdir,onlarin da dinleri vardir ve onlar da Allah a inaniyorlardir. putlara tapan,cansiz nesnelerden medet umanlar bana göre kafirdir ama Allah a inanan asla degildir......
ve cevabin,aciklaman icin de tsk.ederim ali....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iVayiYedim... ----- Ahlak ilimden önce gelir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ne ariyon len burada !?!?!?
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o benden önce buradaydi da, üek aktif takilmazdi buraya ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar....evet allah rahmet eylesin demek burda yanlisdir...adam(steve jobs) imam etmediyse allahda da rahmet etmez... @beyza ilgin icin tesekkür ederim  hic düsünmeden yazdim...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkbasede en büyük apple düsmani galiba ben olabilirim  cok dalga gecerim apple karsi...ama niye dalga geciyorum? niye sinir oluyorum? applenin cikarti aletler güvensiz hemde kendi aletleri kurmuyorlar...mesal olsun iphonun ekranlari samsung dan aliyor  bluetoothu saate übür iphonlarlan kullana biliyorsun. daha cok var cok  detaya girmek istemem..iphonculari burda rezil etmek istemem... ama bu ayri konu..dedim gibi cok dalga gecerim ama ölümde saka maka bitiyor..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmemeklenden degil  sabahin köründe yazdimda iste düsünemedim...ondan sonra saaten demisdim birsey var ama ne var? sonradan biraz okudum cep telefonlan orda yazmistin dogru degil diye düsündüm orda biraz ve senin dedin dogruydu..insan mantikli düsünürse biraz ozaman kendi kendisine cevap verebilir(önsezi olursa tabiki)...ama genede sagol uyandirdin icin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich könnte dir schwächen aufzählen die du garantiert nicht weiß und villt auch nie wissen wirst  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!