|
|
|
El fali programi |
ftp://ibrahim.tagem.net/FalAnalizleri.exe el yapısını tara bölümünden webcamınızdan elinizin resmini çekiyorsunuz.sonra dogum tarihinizi girip el falı analinizi başlatıyorsunuz.
----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
erkeklerde yapar
ama ciddiye almadan sakasina yapmak gerekir tabi  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
Selam bey0glu arkada$im, Güzelmi$.Desene fala para vermiyecek bayan arkada$larimiz artik.. Bu ara Mübarek Ramazan Bayramini kutlar,sihhat afiyet ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
tesekkür ederim memo
seninde bayramin mübarek olsun
fala inanma falsizda kalma sözünden yola cikarak bu programi ekledim sizlere  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
seninde bayramin mübarek olsun ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
saka niyetine dodi
----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
sevil ben sanssiz bir insan oldugum icin bakipda kendimi üzmek istemedim
sen bak  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
hadi ya????
Neden bugüne kadar hic haberimiz olmadi???
galles  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
yooo niye sacma gelsin
benim icin sakadan ibaret birsey fal meselesi
ben taaa yillar önce istanbulda bir ziyaretde baktirmistim, ne gariptir herseyde cikti yav
ondan sonrada birkac kez baktirdim
ama hicbir zaman ciddiye almadim ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
ilk defa duyuyorum onu, tamam bana bir fal bakma borclusun öyleyse arkadasim  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
Hayir borclu cikmadinda hatir icin olur öyle seyler, kann mich revanchieren  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
Hayir hic anlamam öyle seylerden.
Ben cok beceriksiz biriyimdir, sadece calistigim isimi iyi bilirim, onada dört elle sarilmisim zaten, baska birseye yaramam.  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
biliyom deseydin zaten herkes bi falima bak diye hucum ederdi hemso  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
karayegenim dün kölnde dido diye bir lokaldeydik, 6tane bayan geldi yakinimiza oturdu biri ayni senin kopyen, cok baktim bu bizim karakizmi diye gidip selam verecektim, belki degildir diye vazcaydim  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
eh o kadar arabeski kafaya sokarsan kafami dayanir
mecbur allak bullak olacak
sana damar sarki türkü yasagi koymalari lazim tohturlarin  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El fali programi |
yok ben degildim  ilginc demekki benden bi tane daha var  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!