|
|
|
PlayStation 4 şoku |
 Sony'den PlayStation 3 sahiplerine oldukça iyi, PlayStation 4'ü bekleyenlere çok kötü bir haber... Playstation 3'ün artık eskidiğini düşünenlere ve nasıl olsa yakında dördüncüsü çıkar diye Playstation 3 satın almayanlara kötü bir haberimiz var, Sony'nin yakın zaman planlarında ünlü konsolun dördüncüsü yok. Sony Computer Entertainment CEO'su Kazuo Hirai'nin PC Watch ile yaptığı röportaja göre, şirketin amacı Playstation 3'ü daha da geliştirmek. "Her yıl yeni özellikler ortaya çıkartıyoruz. Bu yüzden yeni bir PS4 ya da adına ne derseniz, gelecek nesil konsol planlamıyoruz" diyen Hirai, Playstation 3'ün şu an tam performansında olmadığını da söylüyor. Sony Computer Entertainment CEO'su ayrıca Playsation 3'ün 10 yıllık bir yaşam sürecinin olmasını umuyor. Konsolun 2006'da çıktığını göz önüne alırsak önümüzde 5 yıllık bir zaman dilimi var demek oluyor. ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
Sony'nin yakın zaman planlarında ünlü konsolun dördüncüsü yok. Sony
Computer Entertainment CEO'su Kazuo Hirai'nin PC Watch ile yaptığı
röportaja göre, şirketin amacı Playstation 3'ü daha da geliştirmek
herhalde sorunu cevaplamis oldum
haberde yazdigi gibi "Sony'den PlayStation 3 sahiplerine oldukça iyi haber"  benimde var ps3 bikac yil daha oynayakta sorna ciksin 4 bosuna masrafa girmeyelim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
wie ohne sinn ist doch alles klar und deutlich was verstehst du nicht  ps3 olanlar bu habere düsünmez anca sevinir göbek atar  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
häääää? ps4 konsolesizmi öyle biseymi yaziyor haberde ben göremiyorum ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
kim cikariyor bu laflarii kim kim kimmmm  bencede gecelim yoksa sabaha kadar ayni tas ayni hamam olacak ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
bak hele sen bu yetersizi bi elime gecirirsem görecek gününü ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
tamam ortammmm  vaybeee senin konuna yazdim sende benim konuma yazman lazim devrimi basladu burda hic haberim yoktu  birakta hangi konu daha faydali buna halk karar versin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
Kanki ya.. Benim hic PS olmadi ne 1i ne 2si .. Nasil oynanir bile bilmem. Ama sen yazarsan dogru bilgidir..Ilgilenenler merakla okur ve faydalanir.Sagolasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
politikacilardan neyim eksik fazlam var eksigim yok  haaaa en büyük mankom maval söyleyemem  halki manipule etmeye calimsa ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
kanka varya aslinda bu ps3 tam senilk bisey alacaksin futbol (fifa veya pro evo) oyunlarini istersen arkadaslarina karsi istersende online tüm dünyadan insanlara karsi mac yapacakasin cok süper bisey siddetle tavsiye ederim  hele sen al konsoleyi 2-3 bilemedin 4 günde cözersin nasil oynandigini ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
aman Allahim yoksa sen nigdelimisin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
dua et nigdeli degilsin yoksa sana bir iki cift lafilm olacakti  hem cicek abbas sakire ne diyor gectii oo günlerrr anammmm  sizde bir ILsiniz bizde ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
Arkadasim..Iyi oyunlar var biliyorum. Cocukken ailem yasakladi.Simdide kendim istemiyorum..Zaten her gece,okeyde,forumda 2-3 saatim geciyor.Ben baslamayayim daha iyi.Yoksa uykusuz ise gidecegim neredeyse. Biliyorsun HD sat reciever almistim.Simdi kabel BW e gectim.Oradanda Kable HD reciever geldi. 150 türk kanali sat tan,200 alman ve yabanci kanalda kabelden.Onlari izlerkende internet.. Yetiyor arkadasim.Tavsiyene tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
yok hic ugrasma bosuna demem gonyalisin sen ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
sen bilirsin kanka teklif var israr yok ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
vay arkadas kim cikariyor bu laflari kimm kim  piyasada yokki ps4 bende olsun ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
Benim anlamadigimda 3 var diyelim ? yani benim icin iyi veya kötü olani nedir? ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
laf atmadimki nigdeli olsaydin atacaktim ama degislin  hem siz konyalilar hemi böyle meraklisiniz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
haberi okumadan yorum yaptin kanimca  sen daha bekle 5-6 sene sorna istersin dogum gününe ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PlayStation 4 şoku |
kardes haberi okumadinmi ps3 devam gelistirecek diyorlar iyi olan elindeki alet daha iyi olacak ve bikac sene bir yenisi cikmayacak seninki halen en son model playstation olacak olay budur ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!