|
|
|
Vazgecilmez damarimizdaki kan gibi |
Siz günde ortalama kac saat Internet zamaninizi geciriyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günün yarisi diyebilirim mesleki acidan dolayi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben oturum kayidimi buraya aldirdim Ich wohne jetzt hier 8
----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok kanka o iyi fikir degil gece cirkin hatunlar falan dössegi sasirip kazaya kurban gidebilin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burasi benim evim olduguna göre, asil sizler hosgeldiniz  Ne icersiniz? Yolculuk nasil gecti? Karniniz ac mi?   ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lass ma ne runde batak spielen...
----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24 saat ..und das 365 tage im jahr.. eee und nuuu
demek 24 saat ve 365 güm senede? Eger 24 saat burdaysan bu demek oluyorki özelin yok senin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mesleki acidansa sorun yok,benim ilgimi ceken su oldu bazi nickler varki:Ne zaman girsem o nickler saatlerce burda oyun oynayanlar yorumlar yazanlar yada konu acip tartisanlar.Burda birbirini yiyenler gereksiz yere hakaretler savuranlar sonra düsünüyorum ya acaba bunlarin isi gücü yokmu? Yani söyle userin biri bana gecenin saat 3:45 de yorum yazmis ayni gün saat 9:55 tekrar yazmis. Bende kendi kendime sordum isi gücü olan bir sahsiyet herhalde bu saate kadar netlerde gezinmez. O yüzden de böyle bir konu actim.
sohbetiniz bal seker olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gesunder Menschen verstand  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan biladerim bayagi espiri dolu bir yorum yapmissin insallah bu Basde biri sana dösek verirde umutlarin suya düsmez  Ben söyle düsünüyorum günde 3 saat'ten fazlasi bir insanin pek özeli yok olmak gibidir,tabiki bu benim görüs acim. sohbetiniz bal seker olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bazilari sanki sürekli burda yatip kalkio gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zaman sana iyi oturmalar dilerim Ailen bayagi genismis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaman kötü kanka dikkat et  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neden bence cok güzel bir paylasim sonucta benim elime birsey gececeginden degil,burda sordugunda kimisi is icabi diyor kimsi uyku tutmadi diyor kimisi sunu bunu uyduru veriyor. Sen calismiyormusun yada Okumuyormusun sordugunda da,tabiki calisiyor yada okuyorum cevabi aliyorsun.Bende söyle düsünüyorum simdi calisan bir insan saat misal 2 ye geliyor vücudumuza bilindigi gibi 9 saat dinlenme gerekiyor,yada Okuyan bir talebe okulda nasil bir performans gösteriyor sence? Diger talebeler ders dinlerken bizimkisi kafayi masaya koyup uyuyormu? Yani kisacasi bunlari merak ettik te böyle bir konu actik. Istiyen yazar istemiyen yazmaz burda öyle bir konular gördümki yani bu konudan dahada gereksiz konular ama iste herkes diyorki acayim bir konu yaaaaaaaaaaaaa tutarsa niyeti.
sohbetiniz bal seker olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi sohbetler dilerim Ailecek size karakuzu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkan biladerim demek istedigim sudur,yani özel derken kimi insanimiz vardirki bos kürek cekerek saatlerini internete harcar,yani burda sende böylesin demiyorum yada sana laf atmiyorum. Yani cogu vatandasimiz özelinin kapisini kapamis kitlemis anahtarinida denizin derinligine atmis. Hayat o kadar kisa ki kim ne zaman nerde gidecek bilinmiyor,yani sosial faliyetlere atilmak insanlarla icli disli olmak kolusu komsusunu akrabalarini aile fertlerini bolca ziyaret etmek bu yazdigim bazi faliyetlerin icerisindedir. Yada söyle yazayim gecenlerde burda bir abiyle tanistim:Esinden ayrilmis 3 cocuk babasi bu abinin acmis oldugu bir konuya yorum yazarak tanistik,ve dikkatimi su cekti bu abi genelde burda Tb de. Bende sormustum abi hic cocuklarini görüyormusun? Yada onlari aliyor söyle bir Sinema,Hayvanatbahcesi,Sirk gibi yerlere götürüyormusun? Onlara babaniz burda yasiyor sizleri unutmadi hissiyati veriyormusun?
Sence ne gibi bir cevap yazdi bu sorularima karsilik? Valla tatli kardesim zamanim cok dar ne yalan söyliyeyim malesef yapamiyorum zaman bulamiyorum.Bende bu cevaba karsilik güldüm. Yani saatlerini buraya vermesini biliyorsun ama konu cocuklarin oldumu zamanim yok deme cüretini diye biliyorsun. Bazi arkadaslar sormadan benim ne isim var bu saate burda,suan Nachtdiensteyim sabah 05:30 kadar. Yani benki evden ciktigim an Oglumun kokusu burnumda tüterken onu özlerken simdi evde olsamda onun yatagina yatsamda kokusunu koklasam saclarini oksasam onunla derin bir uykuya dalsam düsüncesi icerisindeyim,ama meslegim geregi gece görevindeyim. Imkanlar biz insanlarin elinde volkan biladerim yeterki biz insanlar bu imkanlari dogru degerlendirmesini bilelim. Umarim simdi anlamisindir ne demke istedigimi?
Sohbetin bal seker olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ederim volkan biladerim özür dilenecek bir durum söz konusu degil.Tabiki bu konuyu acarken icerigini biraz daha genis tuta bilirdim,ama istedimki burdaki arkadaslar yorum yazdikca kendinden anlasilsin ne demeye calisdigim.Insanlar gün olur yanlis anlasilir insanlar gün olur tartisir insanlar gün olur dalar gider insanlar gün olur dinlemesini bilir.Sonucta bizde insan dedigimizin bir parcasiyiz. Allah c.c bütün insanlarimizin yardimcisi olsun insallah.
sohbetin bal seker olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!