|
|
|
laptop ariyorum.. |
arkadaslar bana tavsiye edebileceginiz laptop varmi en fazla 700-800 vermek istiyorum .. marka onemlimi ? neye dikkat etmem lazim alirken pc bozulduda basim sagolsun 
simdide laptop almayi dusunuyorum ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
sagol kardes..Allah razi olsun. ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
sagol teyze kizi ben sana o kotulugu yapamam elinden leptopunu alarak ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
sony almayi dusunuyorum genel evde olarak yani is yonden degil.. herkes sonyden sasma diyorlar alacaksanda sony i500 olsun diyorlar ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
Fujitsu siemens tavsiyem und accer ----- 1kere look at me,ondan sonra forget me |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
Kardes al bir Sony VGN ve hic gerisini düsünme. Benim eski laptop 4,5 senedir calisiyor ve daha hala birseyi yok HDMI olsun diye simdi HP Pavillon aldim cok harika birsey ama fiyati cok yüksek. ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
sagol yorumun icin bende sonynin iyi oldigunu duymustum onun icin sony dedim .. ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
sagol bilgi icin Allah razi olsun.. Toshiba laptopu vardi saturnda anbegbot 700 euroya arkadaslar tavsiye etmedi icindeki parcalarin omru az oluyormus diye herkes sonyden sasma diyorlar onun icin kararsizim herkes baska birsey diyor ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
sagol tavsiyen icin taze gelin.. acer cok var ya hemde uygun fiyata yani madem bu kadar iyi niye ucuza veriyorlar onu anlamadim ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
HP Pavillon kaclik o dedigin suan yeni sistemler i300 - i700 kadar gidiyor yani gucu ----- Bütün Insanları Sevebilirdim,Sevmeye Senden Başlamasaydim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptop ariyorum.. |
Hp Entertainment Dv6 mit intel Core und eine sehr gute Grafikkarte von Nvidia GEFORCE CUDa zusätzlich hast du einen HDMI ausgang. Hdmi cikisli oldumu mesela dizileri reklamsiz evindeki tv ye baglayip ordan seyredebilirsin. Harika bir makina kisacasi ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!